Datamarked kundeservice

Hvilken adapter/kabel skal jeg vælge til min iPhone?

Med den rivende udvikling inden for teknologi og Apples konstante opdateringer af deres produktsortiment står valget af det rette adapter eller kabel til din iPhone som en udfordrende opgave. Se med her og få en bedre forståelse for hvilken løsning der passer til din iPhone.

Overvejer du at opgradere til iPhone 15?

#

Apple lancerede deres seneste flagskibs iPhone 15-serie, og man mange spekulere på: Er det værd at opgradere fra iPhone 14-serien? Vi vil her sammenligne de to telefoner og udforske de afgørende faktorer, der kan hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning.

Lenovo ThinkPad - Din Perfekte Arbejdsledsager

I den konstant skiftende forretningsverden har Lenovo ThinkPad-serien etableret sig som en pålidelig og robust partner for virksomheder. Med et solidt design og avanceret teknologi tilbyder ThinkPad-serien en enestående oplevelse for både virksomheder og enkeltpersoner. Derfor kunne det være relevant at se nærmere på, hvad der gør Lenovo ThinkPad til et topvalg for virksomheder.

Genbrugt IT: Forstå Gradingsystemet hos Datamarked

Hos Datamarked forstår vi vigtigheden af at levere genbrugt IT, der opfylder dine behov og forventninger. Derfor har vores brugte produkter en grading, uanset om det er smartphones, tablets, MacBooks eller computere. Dette gradingsystem gør det nemt for dig som forbruger at træffe informerede beslutninger, når du handler brugt elektronik. Her vil vi gå i dybden med vores gradingsystem og hvad hver grade betyder for dig som kunde.

Sådan opdatere du din iPhone til iOS 17

Når en ny iOS-opdatering frigives, er det altid spændende at få de seneste funktioner og forbedringer til din iPhone. Hvis du endnu ikke har aktiveret automatisk opdatering på din enhed, så fortvivl ikke. I denne guide vil vi vise dig, hvordan du manuelt installerer den nye iOS 17 opdatering, og hvordan du indstiller din iPhone til automatiske opdateringer fremadrettet!

Det nye iOS 17: En dybdegående gennemgang af de vigtigste ændringer

Den kommende iOS 17-opdatering er lige rundt om hjørnet, og den bringer en række spændende nye funktioner til din iPhone. Denne opdatering kan opdateres til alle iPhones nyere end X-udgaven, men hvis du ikke har styr på om din enhed kan opdateres, kan du læse mere her(Link til iOS listen). Lad os tage et nærmere kig på de vigtigste ændringer og tilføjelser, der er kommet med opdateringen til iOS 17.

MacBook Pro vs. MacBook Air: Hvornår skal du vælge hvilken?

Når det kommer til at vælge den rette MacBook, er der flere faktorer at tage i betragtning. Din brug og præferencer spiller en afgørende rolle. En pålidelig computer er en investering, og det er vigtigt at finde den rigtige balance mellem ydeevne, bærbarhed og pris.

Hvordan tager du de bedste billeder med din telefon?

Eftersom smartphones med årene er blevet bedre og bedre, har de udviklet sig til mere end blot et kommunikationsværktøj. De er blevet vores primære redskab til at forevige livets øjeblikke, om det så er de smukke solnedgange, uforglemmelige øjeblikke med vennerne eller de daglige øjeblikke, vi vil huske for evigt. Men hvordan tager du de bedste billeder med din telefon? Her er nogle tips og tricks til at forbedre dine fotografiske færdigheder og få mest muligt ud af dit smartphone-kamera.

Hvilke iPhones og iPads vil modtage den nye iOS-opdatering?

Apple annoncerede tidligere iOS 17 og iPadOS 17, som forventes at blive frigivet til efteråret til henholdsvis iPhone og iPad. Disse opdateringer bringer en række spændende funktioner til iPhone- og iPad-brugere. Her er et overblik over, hvilke enheder der vil være kompatible med de kommende opdateringer, og hvilke der ikke vil være det.

Hvordan Skifter Man Dansk Sprog på Sin Mac: En Step-By-Step Guide

Hvis du har brug for at ændre sproget til dansk på din Mac, vil vi gøre processen så nem som muligt for dig. Her finder du en trin-for-trin guide til at ændre sprogindstillingerne, mens du kan også se vores video-guide her:

Dette skal du være opmærksom på, når du leder efter en PC til billed- og videoredigering!

Hvis du søger en potent computer til grafisk arbejde, såsom videoredigering, billedredigering eller 3D-design, behøver du ikke at søge længere. Vi vil give dig de primære specifikationer, du bør rette din opmærksomhed mod:

Sådan optimerer du batterilevetiden på din iPhone: Effektive tips og tricks til at forlænge batteriets levetid.

I dagens moderne verden er vores smartphones afgørende redskaber til kommunikation, underholdning og produktivitet. Derfor er det vigtigt at maksimere batterilevetiden på vores iPhones. I dette blogindlæg vil vi dykke ned i nogle effektive tips og tricks, der kan hjælpe dig med at forlænge batteriets levetid på din iPhone. Vi vil også udforske, hvorfor din iPhone kun oplader op til 80%.

Udnyt din bærbar korrekt og spar på elregningen!

Vi har alle mærket de stigende elpriser, og den mængde strøm din computer trækker afhænger af en række faktorer som f.eks. hvilken type computer du bruger, hvor gammel din computer er, samt hvad du bruger den til.

iOS 16 til iPhone: Flere muligheder for personlig tilpasning samt opdatering af sikkerhedstjenester

Vi har ramt efterårsmånederne, og det betyder naturligvis at den årlige opdatering af Apples iOS, er udkommet. iOS 16, som blev frigivet d. 12. september, byder på diverse app-opdateringer, herunder med fokus på muligheder for at personliggøre din brugeroplevelse yderligere – altså, at tilpasse de forskellige features, således at de passer til lige netop dig og din hverdag.

iOS 15 – nye funktioner til at fokusere, socialisere og gøre livet nemmere

Apples nye iPhone-opdatering er lige om hjørnet. I dette indlæg gennemgår vi nogle af de nye og spændende funktioner du kan se frem til, når iOS 15 udkommer til september.

En kort historie om film skudt på iPhones

Flere film er gennem tiden blevet optaget på iPhones. Her præsenterer vi et udpluk, som inspiration til hvordan du filmer dit næste mesterværk på en iPhone. Eller måske bare hvad du skal se på Netflix.

Hvilken iPhone skal jeg vælge?

Vi har skrevet denne blogpost for at hjælpe både nybegyndere og viderekomne indenfor Apples forunderlige smartphone-univers, til at finde lige netop den iPhone der passer til dine behov.

Hvilken Lenovo-serie er den rigtige for mig?

Lenovo er et af de mest populære mærker på PC-markedet. Det skyldes bl.a. at Lenovo laver et væld af forskellige produktserier, så der er altid en Lenovo-maskine som passer til det specifikke behov. Læs mere om IdeaPad- og ThinkPad-serierne her!

Simpel guide: Sådan finder du den rette smartphone og tilbehør

Der kan være rigtig mange gode grunde til, at du har brug for at købe en ny smartphone. Er din gamle smartphone stået af, gået i stykker, eller tænker du blot, at det er tid til fornyelse i smartphone-afdelingen?

Her er vores mest populære Apple produkter

Vi bruger dagligt alle vores forskellige smart produkter, lige fra smartphone, computer og tablets. Listen er lang over de forskellige produkter og brands.

Sådan passer du bedst på din smartphone!

Din smartphone er ofte ret skrøbelig, hvilket skyldes den store glasskærm og glasbagsiden, som let splintres ved tab. For at undgå, at din smartphone tager skade af et hårdt fald, er det en god ide at beskytte overfladerne på din enhed. Hos Datamarked.dk kommer vi med vores bud på, hvordan du bedst beskytter din smartphone og dermed forlænger levetiden.

Sådan sikrer du at din enhed bliver ved med at yde bedst muligt!

Hvis det føles som om din enhed bliver langsommere og langsommere med tiden, skal du ikke bekymre dig. Datamarked giver dig her 7 lette tips, du kan bruge til at optimere din enheds ydelse og sikre at den bliver ved med at yde godt!

De bedste genveje til Mac og Windows!

En oversigt over nogle af de nyttigste tastaturgenveje på din computer.

Hvorfor du skal vælge refurbished og spare penge, når du køber IT!

Datamarked er én af Danmarks førende forhandlere af refurbished IT-udstyr. Er du i tvivl om hvorfor du skal vælge refurbished næste gang du skal købe en telefon, tablet eller computer? Så får du her 5 gode grunde!

Windows 10 - Hvordan og hvorfor skal jeg opdatere?

Det er vigtigt for din computers overordnede sundhed og optimale sikkerhed, at du sørger for at holde den opdateret med seneste Windows 10 opdatering. Læs bloggen hvis du har brug for hjælp med opdatering af din computer!

Hvad er fordelene ved at have en iPad?

Mange kunder kontakter os med spørgsmål om iPads, så derfor giver vi dig her 7 fordele ved at anskaffe dig en genbrugt iPad.

COVID-19: Situationen hos Datamarked.dk

Sundhed og sikkerhed er i disse dage vores topprioritet. Efter gårsdagens pressemøde har vi, ligesom mange andre virksomheder landet over, valgt at tage visse forholdsregler, for at forhindre unødig spredning af Corona-virus. At forhindre spredning er en fælles sag og vi er alle nødsaget til at bidrage til at løse denne alvorlige samfundstrussel.

Billig gaming laptop til den prisbevidste gamer!

Ingen siger det behøver være dyrt at være gamer! Vi er netop blevet færdige med at istandsætte et større parti af genbrugt gaming laptops, som nu er klar til at tage kampen op!

Datamarked opkøber dit gamle elektronik

Få en god pris på dit gamle IT-udstyr hos Datamarked. Vi opkøber større partier brugt elektronik hos erhvervspartnere med henblik på genbrug. Er du vores næste samarbejdspartner?

Refurbished PC til ethvert behov

Med et kæmpe udvalg af mærker og modeller kan det være svært at finde den helt rigtige PC til ens behov. Hos Datamarked har vi derfor set nærmere på tre gode bud på PC’er i forskellige prisklasser.

Populære iPad apps til børnefamilier!

iPads er efterhånden fast inventar hos mange danske børnefamilier. Den populære tablet fra Apple er let at have med på farten og giver adgang til en masse lærerigt og underholdende indhold til børn i alle aldre.

Leasing af genbrugt IT - forbedrer jeres likviditet

GOD NYHED TIL ERHVERVSKUNDER HOS DATAMARKED! For at kunne tilbyde vores erhvervskunder størst mulig fleksibilitet har vi hos Datamarked indgået et samarbejde med Grenke Leasing.

Matte eller Glossy display – Hvad skal jeg vælge?

Vil du gerne have et mere farverigt display på din bærbar eller bruger du ofte din laptop udendørs og har svært ved at se indholdet på skærmen? Vidste du at det ofte er muligt at skifte displaytype?

3 nyttige programmer vi har gjort klar på din genbrugte computer

For at sikre at du får mest muligt ud af din brugte computer, præinstallerer vi en række nyttige programmer under klargøring. Programmerne er gratis og hjælper dig godt i gang, så du allerede fra modtagelse kan bruge computeren til de fleste basisopgaver.

Rensning og klargøring af en brugt computer

Det kan være svært at finde den helt rigtige computer til dit behov. Derfor kan det samtidig virke uoverskueligt at gøre noget godt for miljøet og vælge en genbrugt computer. Læs hvordan vi gør vores computere klar til salg her.

iOS 13-opdatering - Nye fede features og iPad får sit eget OS.

Endnu en opdatering til Apples operativsystem er lige rundt om hjørnet. Vi har set nærmere på nogle af de største ændringer og tilføjelse i den kommende iOS 13-opdatering...

Datamarkeds PC Guide

Læs vores vejledning om hvad du skal overveje før du køber din næste computer.

Skån miljøet med genbrugt IT fra Datamarked.dk

IT-industrien har de seneste årtier været i rivende udvikling, computerne bliver hurtigere og mobiltelefonerne bedre. Men for den almene IT-forbruger bliver den mærkbare forskel på de nyeste enheder mindre og mindre...

Sådan forlænges batteritiden på din håndholdte enhed

Ved hjælp af disse enkle tips & tricks kan din håndholdte enhed holde strøm længere...

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.