PRIVAT | ERHVERV

Brugt iPad mini 4

Ønsker du at få fat på en lille, praktisk og funktionel iPad mini 4? Datamarked forhandler flere forskellige typer af Apple iPad mini 4 brugt, og hvis du gerne vil gøre dig en særdeles god handel, når du står overfor at skulle have fundet dig en brugt iPad mini 4, kan du med stor fordel vælge at gøre dit køb netop her.

Ved at købe dig en iPad mini 4 brugt vil du nemlig kunne finde priser, der er væsentligt bedre end de priser, der er at finde i et hav af forskellige fysiske forretninger fra ny – og det til trods kan du ved køb af en brugt iPad mini 4 gennem Datamarked altid være stensikker på, at du vil få dig nogle særdeles favorable priser.

Billige brugte iPad mini 4 som er refurbished, dvs. lettere brugte men alle Grade A leveres med næsten nye skærme. Vores brugte iPad mini 4 leveres med 1 års garanti og 14 dages fortrydelsesret. Vi garanterer at den modtage brugte iPad mini er klar til brug ved levering.

Har du styr på hvilken stand din genbrugte iPad skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.

Til alle brugte iPad mini 4 medfølger strømforsyning samt USB laderkabel

MINI-seriens svar på iPad Air 2 med Touch ID, Retina skærm og forbedret batter

2.995,00.-

2.396,00.- excl. moms

0 stk. på lager

dmipad0100B

 

Funktioner

  • iPad mini 4-skærmen har en større farveskala, der giver skærmen mulighed for at vise et bredere udvalg af nuancer, der gør det muligt at vise et mere levende og farverigt billede.
  • iPad mini 4 er en mindre version af iPad Air 2, som man oprindeligt troede, ville kæmpe med hensyn til batterilevetid på grund af sin højkvalitetsskærm og store opløsning, men dette var tydeligvis ikke tilfældelig, iPad mini 4 giver uovertruffen batterilevetid.
  • iPad mini 4 bruger Touch ID teknologi til at gøre dit fingeraftryk til den perfekte uforglemmelige adgangskode, hvilket gør det sikkert og gør enheden unik, kun tilgængelig for brugeren. Du kan låse din enhed op med bare et enkelt tryk og holde dine personlige data sikker, selvom du deler din iPad med andre.

Brugt iPad mini 4 i perfekt stand

Alle de mange forskellige typer af iPads fra Apple, som vi forhandler hos Datamarked, har vi, forinden vi lægger dem online på vores webshop, sørget for grundig at kvalitetstjekke. Vi sørger både for at kontrollere, om det rent funktionelle iPad’en er, som det skal være, og herudover sørger vi samtidig også for at sikre os, at iPad’en er i pænt stand. Derved vil du som forbruger altid trygt kunne vælge at gøre dit køb af en brugt Apple iPad mini 4 netop her.

Se netop nu det spændende udvalg af brugte iPads Mini – og find lige nøjagtig den model som de den helt rette for netop dig!

Tilbehør
  • iPad Mini 4 Digitizer Touch Skærm
  • iPad Mini 4 Lydtilbehør
  • iPad Mini 4 Diverse
  • Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
    Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.