Datamarked kundeservice

Brugt iPad 5

Apple iPad 5 er udstyret med en Retina-skærm, som er Apples bedste skærmkvalitet, hvilket betyder, at den visuelle oplevelse er optimal. Derudover har iPad 5 en processor, som er med til at gøre den hurtigere end tidligere modeller. Når du køber en iPad hos Datamarked følger der naturligvis en strømforsyning samt USB laderkabel, og iPad’en er klar til brug.

Kompatibel med nyeste iOS?
Følg linket for at se listen over hvilket iOS dit genbrugte Apple-produkt kan opdateres til:  iOS opdateringsliste

Har du styr på hvilken stand din genbrugte iPad skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.

Til alle brugte iPad 5 medfølger strømforsyning samt USB laderkabel.

Brugt iPad 5

Der er desværre ingen produkter i denne kategori på nuværende tidspunkt

Brugt iPad 5

Funktioner


  • Udstyret med det nyeste iOS har iPad 5 nok et af de bedste operativsystemer der findes til tablets. Det betyder, at du har adgang til en million forskellige applikationer, som du kan bruge til at maksimere iPad 5's muligheder.

  • Den kraftige lysstyrke og høje opløsning på Retina-skærmen gør iPad 5 til den perfekte enhed til at se film mens du er på farten. Dens skærm er perfekt til at se eller streame videoer, bruge applikationer og perfekt til at spille afslappende spil.

  • At spille spil er én af grundene til, at folk køber en iPad, og iPad 5 skuffer ikke. Med bedre processor, flere RAM og forbedret batterikapacitet, er iPad 5 perfekt til alle, der foretrækker at have ydeevne og elegance lige ved hånden.En brugt iPad 5 er et godt valg

Hvis du overvejer at købe en iPad, er 5’eren et godt valg, hvis du ønsker en god skærm med høj opløsning, som blandt andet gør, at filmoplevelser på denne iPad model er i særklasse. Derudover har iPad 5 et større batteri, som gør at iPad’en har længere batteritid pr. opladning end tidligere. iPad 5 har også et bedre kamera, så du kan tage billeder med højere megapixels. Til slut kan der også nævnes at denne model har en hurtigere processor end tidligere, hvilket betyder, at iPad’en kan klare flere opgaver bedre og hurtigere. Hvis dette umildbart lyder som nogle kriterier, du synes er vigtige og ønsker produktet til en lav pris, skal du købe din iPad 5 hos Datamarked.dk.

Køb din iPad 5 billigt hos Datamarked

Hos Datamarked forsøger vi hele tiden, at kunne levere det bedste tilbud til dig. Dette indbefatter både kvalitetsgaranti igennem de 14 dages returret og den 2 årige garanti men i særdeleshed også markedets laveste priser. Derudover tilbyder Datamarked flere forskellige iPad 5, hvor en lang række forskellige elementer varierer såsom farve, lagringsplads m.m. Derfor skal du købe din iPad 5 hos Datamarked, hvis du vil gøre et godt kup.

Tilbehør til iPad

Datamarked har et stort udvalg af tilbehør og reservedele til Apple iPad i høj kvalitet.

Vi sender direkte fra eget lager, så vi kan garantere hurtig og forsvarlig forsendelse. Har du spørgsmål til vores produkter kan du kontakte kundeservice på e-mail salg@datamarked.dk eller tlf. 70400010 

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.