Cyber Monday på Datamarked.dk

Danmarks billigste genbrugte Apple MacBook Pro!

Hvis du overvejer at investere i en Macbook Pro, kan du med fordel købe den brugt hos Datamarked.dk. Ved at købe den brugt hos Datamarked sikrer vi dig, udover en af markedets laveste priser, også et rigtig godt produkt med 2 års garanti. Macbook Pro er bl.a. kendte for at have en vedvarende, god kvalitet, selvom den er flere år gammel.

Ved køb af brugt Macbook Pro, får du en bærbar med lækkert og funktionelt interface og design samt en hurtig processor, som gør den meget brugervenlig, og den har en nem opkobling og synergi imellem andre enheder fra Apple.


Har du brug for hjælp til at finde din næste MacBook Pro?

Så kan du med fordel læse vores PC Guide, der giver dig et par gode råd med på vejen: PC Guide - Find den rigtige computer til dit behov


Kompatibel med nyeste MacOS?

Følg linket for at se listen over hvilket MacOS din genbrugte Mac kan opdateres til: MacOS opdateringsliste

Har du styr på hvilken stand din genbrugte MacBook Pro skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.

Billig brugt MacBook Pro

Hvor stor en skærm skal din Apple MacBook Pro have?

Apple MacBook Pro 13 tommer
Apple MacBook Pro 15 tommer
Apple MacBook Pro 17 tommer
Refurbish MacBooks Pro Funktioner

Funktioner

  • Udvidet batteritid gør MacBook Pro den perfekte bærbare computer til ethvert behov.
  • Stilrent design med klassen bedste skærm!
  • Højtydende processorer, avanceret grafik og ultrahurtig lagring sikrer at MacBook Pro kan klare enhver opgave.

Vælg en brugt MacBook Pro og spar tusindvis af kroner

Tager du ud til en forhandler for at erhverve dig en sprit ny MacBook Pro, er der ingen tvivl om, at du roligt kan regne med at skulle betale markant mere for din MacBook Pro, end hvis du lod dit valg falde på en brugt. Ved at vælge en brugt MacBook Pro har du eksempelvis mulighed for at opgradere din nuværende MacBook Pro til en nyere model – men til en pris, som er langt mindre end det, som det vil koste dig at få fat på en ny en af slagsen.


Forskellige modeller til lave priser

Hos Datamarked tilbyder vi en række forskellige Macbook Pros, så du kan finde præcis den Macbook Pro, som passer til dig i forhold til model, årgang, harddisk mm. Derudover findes nogle af de bedste priser på markedet hos Datamarked. Vi stræber nemlig altid efter at kunne tilbyde vores kunder den bedste pris på markedet. Derfor kan Datamarked.dk tilbyde priser, som mange andre udbydere på markedet ikke kan konkurrere med.

Derudover sikrer vi hos Datamarked.dk altid formatering af harddisk fra den tidligere bruger, så du får leveret en brugt Macbook Pro, som er så god som ny. Hos Datamarked sikrer vi dig, at du får den bedste, brugte Macbook til den laveste pris.


Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.