Datamarked kundeservice

Danmarks billigste genbrugte Apple MacBook Pro!

En brugt MacBook Pro er en perfekt billig løsning til grafisk tunge opgaver som video- og billedredigering. Dens høje ydeevne gør den til en alsidig arbejdshest, den perfekte arbejdscomputer både derhjemme og på farten. Samtidig sikrer dens høje skærmkvalitet en ideel brugeroplevelse, hvad end det gælder grafisk arbejde, læsning og tekstforfatning, eller streaming af videoer.

MacBook Pro kan betegnes som sværvægteren indenfor MacBooks. Den er lidt tungere end MacBook Air, men er stadig en let lille sag der er nem at transportere med sig rundt. Vigtigere er dog at den er kraftigere end MacBook Air, og derfor mere velegnet til krævende opgaver som bl.a. videoredigering, illustration og andet grafisk arbejde, samt f.eks. musikproduktion og lydredigering.

Hvis du ikke har behov for en bærbar der kan noget helt vildt, men bare søger en billig bærbar til hverdagsbrug, anbefaler vi i stedet en MacBook Air. Det kan f.eks. være hvis du er universitetsstuderende, og bare skal bruge en billig bærbar der er velegnet til tekstarbejde. Begge er dog gode bærbærer, der kan klare de fleste hverdagsopgaver, og tjene dig i mange år frem..


Har du brug for hjælp til at finde din næste MacBook Pro?

Så kan du med fordel læse vores PC Guide, der giver dig et par gode råd med på vejen: PC Guide - Find den rigtige computer til dit behov


Kompatibel med nyeste MacOS?

Følg linket for at se listen over hvilket MacOS din genbrugte Mac kan opdateres til: MacOS opdateringsliste

Har du styr på hvilken stand din genbrugte MacBook Pro skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.

Billig brugt MacBook Pro

Hvor stor en skærm skal din Apple MacBook Pro have?

Apple MacBook Pro 13 tommer
Apple MacBook Pro 15 tommer
Refurbish MacBooks Pro Funktioner

Funktioner

  • Udvidet batteritid gør MacBook Pro den perfekte bærbare computer til ethvert behov.
  • Stilrent design med klassen bedste skærm!
  • Højtydende processorer, avanceret grafik og ultrahurtig lagring sikrer at MacBook Pro kan klare enhver opgave.

Vælg en brugt MacBook Pro og spar tusindvis af kroner

Tager du ud til en forhandler for at erhverve dig en sprit ny MacBook Pro, er der ingen tvivl om, at du roligt kan regne med at skulle betale markant mere for din MacBook Pro, end hvis du lod dit valg falde på en brugt. Ved at vælge en brugt MacBook Pro har du eksempelvis mulighed for at opgradere din nuværende MacBook Pro til en nyere model – men til en pris, som er langt mindre end det, som det vil koste dig at få fat på en ny en af slagsen.


Forskellige modeller til lave priser

Hos Datamarked tilbyder vi en række forskellige Macbook Pros, så du kan finde præcis den Macbook Pro, som passer til dig i forhold til model, årgang, harddisk mm. Derudover findes nogle af de bedste priser på markedet hos Datamarked. Vi stræber nemlig altid efter at kunne tilbyde vores kunder den bedste pris på markedet. Derfor kan Datamarked.dk tilbyde priser, som mange andre udbydere på markedet ikke kan konkurrere med.

Derudover sikrer vi hos Datamarked.dk altid formatering af harddisk fra den tidligere bruger, så du får leveret en brugt Macbook Pro, som er så god som ny. Hos Datamarked sikrer vi dig, at du får den bedste, brugte Macbook til den laveste pris.


Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.