Datamarked kundeservice

Brugt iMac - Størrelser fra 17" til 27"


Ønsker du at få fat på en brugt iMac, kan du hos Datamarked finde et stort og bredt udvalg af disse. Vi forhandler brugte iMac i flere forskellige modeller – og til priser, som er væsentligt lavere end det, som tilsvarende produkter ville koste fra ny.

Tag et kig på vores spændende udvalg af brugte iMacs her på siden og find lige netop den model som passer bedst til dig og dine behov. Billige brugte iMacs som er refurbished, dvs. brugte, men renoverede og testet. Alle bliver grundigt renset på vores værksted.

Vores brugte iMacs leveres med 2 års garanti og 14 dages fortrydelsesret. Vi garanterer at den modtagne brugte iMac er nyinstalleret og klar til brug ved levering.

Har du brug for hjælp til at finde din næste Mac?
Så kan du med fordel læse vores PC Guide, der giver dig et par gode råd med på vejen: PC Guide - Find den rigtige computer til dit behov

Kompatibel med nyeste MacOS?
Følg linket for at se listen over hvilket MacOS din genbrugte Mac kan opdateres til:  MacOS opdateringsliste

brugte imac

Der er desværre ingen produkter i denne kategori på nuværende tidspunkt

Brugt Apple iMac Funktioner

Funktioner

  • Med dens kraftfulde hardware kan iMac stadigvæk følge med selv de nyeste generationer af computere.
  • Med skærmstørrelser fra 17 "til 27" giver iMac dig mulighed for at arbejde med komplekse opgaver, som redigering af en video, forskning og spil, nemmere end andre computerprodukter.
  • iMac er en velbygget computer med kraftfulde komponenter, der kan fremskynde arbejdsgangen for fagfolk eller personer der blot ønsker en uovertruffen brugeroplevelse.
  • Med kraftfulde komponenter af høj kvalitet er iMacs kølesystem også bygget til at give fantastisk køling, på trods af det slanke og flotte design.

Få en kvalitetssikret, brugt iMac her

Når man køber brugt, er det naturligvis vigtigt at sikre sig, at produktet er 100% intakt og fejlfrit. Datamarked har kvalitetssikret samtlige af de forskellige typer af brugte iMacs, som vi forhandler her på siden, så du som kunde altid trygt kan vælge at gøre dit køb af en brugt iMac hos os. Alle produkter, som vi forhandler brugt, har vi, forinden de er blevet lagt på webshoppen, sørger for nøje at kvalitetstjekke for at sikre, at de er 100% i orden. Dette er din sikkerhed for at få et solidt og velfungerende produkt, når du handler brugt gennem Datamarked.

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.