Datamarked logo
0 Til kurven

Billige brugte iPads

Vil du gerne finde dig en brugt iPad til en knivskarp og konkurrencedygtig pris? Datamarked er forhandler af mange forskellige typer af iPads – og uanset om du er på jagt efter en nyere eller lidt ældre model, er der her på siden rig mulighed for, at du kan finde en variant, der passer til lige netop dit behov!

Når du gør dit køb af en brugt Apple iPad hos Datamarked, kan du altid være sikker på at få dig et solidt og gedigent kvalitetsprodukt, som fungerer 100%. Samtlige brugte iPads, som vi forhandler her på webshoppen, er nøje blevet kontrolleret og kvalitetssikret, således du er sikker på at få et fejlfrit og velfungerende produkt.


Billige Brugte/Refurbished iPads, hvilket vil sige brugte, men alle er klargjort og ny installeret, og alle Grade A leveres med nye digitizer skærme, og klar til brug ved levering.

Har du styr på hvilken stand din genbrugte iPad skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.
Vores brugte iPads leveres med 2 års garanti og 14 dages fortrydelsesret. 
 
Til alle brugte iPads medfølger strømforsyning og USB-ladekabel

iPad:

 

iPad Air:

 

iPad mini:

 

iPad Pro:

Funktioner

  • Med den lækre store skærm på en iPad har surfing på internettet på en mobil enhed aldrig været så behagelig.
  • Få adgang til et kæmpe udvalg af populære apps, der gør iPad den perfekte erstatning for bl.a. den traditionelle kalender, notesblok og avis. Og så sparer du samtidig på miljøet ved at mindske papirspild – uden at det koster ekstra.
  • Med sin lave vægt og kompakte størrelse er en iPad et godt alternativ til en bærbar computer, når det kommer til både studie og arbejde.

Vælg en brugt iPad og spar tusindvis af kroner

Tager du ud til en forhandler for at erhverve dig en sprit ny iPad, er der ingen tvivl om, at du roligt kan regne med at skulle betale markant mere for din iPad, end hvis du lod dit valg falde på en brugt. Ved at vælge en brugt iPad har du eksempelvis mulighed for at opgradere din nuværende iPad til en nyere model – men til en pris, som er langt mindre end det, som det vil koste dig at få fat på en ny en af slagsen. 

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.