KÆMPE LAGERUDSALG - se hele udvalget her

Datamarked kundeservice

Billige brugte iPads


Vil du gerne finde dig en brugt iPad til en knivskarp og konkurrencedygtig pris? Datamarked er forhandler af mange forskellige typer af iPads – og uanset om du er på jagt efter en nyere eller lidt ældre model, er der her på siden rig mulighed for, at du kan finde en variant, der passer til lige netop dit behov!

Når du gør dit køb af en brugt Apple iPad hos Datamarked, kan du altid være sikker på at få dig et solidt og gedigent kvalitetsprodukt, som fungerer 100%. Samtlige brugte iPads, som vi forhandler her på webshoppen, er nøje blevet kontrolleret og kvalitetssikret, således du er sikker på at få et fejlfrit og velfungerende produkt.

Kompatibel med nyeste iOS?

Følg linket for at se listen over hvilket iOS dit genbrugte Apple-produkt kan opdateres til: iOS opdateringsliste

Har du styr på hvilken stand din genbrugte iPad skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.

Vores brugte iPads leveres med 2 års garanti og 14 dages fortrydelsesret. Til alle brugte iPads medfølger strømforsyning og USB-ladekabel

brugte ipads

Vælg model:

Apple iPad 9
Apple iPad 8
Apple iPad 7
Apple iPad 6
Apple iPad 5
Apple iPad 4
Apple iPad 3
Apple iPad 2
Apple iPad Air 3
Apple iPad Air 2
Apple iPad Air
Apple iPad Mini 5
Apple iPad Mini 4
Apple iPad Mini 3
Apple iPad Mini 2
Apple iPad Mini 1
Apple iPad Pro

Hvorfor vælge en brugt iPad?

En iPad er den perfekte følgesvend til dig, som ofte er på farten. Med en uovertruffen byggekvalitet, fantastisk display og adgang til et stort udvalg af underholdende og nyttige apps i App Store, kan verdens mest populære tablet tilpasses ethvert behov!

Med sin store og farverige skærm er en genbrugt iPad perfekt til at nyde timevis af indhold. Brug den som E-reader på ferien, se sjove videoer på YouTube i toget eller surf på internettet hjemme på sofaen. En iPad fylder væsentlig mindre end en bærbar computer, så den passer perfekt i tasken. Samtidig er den så let at du altid kan have den med - uden at skulle slæbe.


Hvilken stand skal jeg vælge?

Når det kommer til valg af standen på din genbrugt iPad er de to vigtigste faktorer dit budget og hvad iPad’en hovedfunktion skal være.

Hvis du har et begrænset budget kan du med fordel vælge en ældre model som eksempelvis iPad 2, iPad Mini 3 eller iPad Air. Her får du et prisvenligt produkt, som sagtens kan anvendes til at læse nyheder, se videoer eller tage billeder. Du skal dog være opmærksom på at ikke alle modeller kan opdateres til nyeste operativsystem, hvilket betyder at ikke alle apps kan opdateres til nyeste versioner.

Leder du derimod efter en tablet, der kan erstatte din tunge bærbare computer til dine studier eller arbejde, så kan du med fordel kigge på modeller som iPad 5, iPad Air 2 eller den kraftfulde iPad Pro. Disse nyere generationer af refurbished iPad er kompatible med nyeste iOS og kan derfor opdateres til samme version som en helt nyt iPad.

Du kan samtidig spare lidt penge, hvis du vælger eksempelvis et Grade B-produkter fremfor en Grade A, hvilket betyder at produktet kan have brugsridser på bagsiden og mindre ridser på skærmen.

Du finder en detaljeret oversigt over de forskellige grades her: Gradingbeskrivelse


Brugte iPad funktioner

Funktioner

  • Med den lækre store skærm på en iPad har surfing på internettet på en mobil enhed aldrig været så behagelig.
  • Få adgang til et kæmpe udvalg af populære apps, der gør iPad den perfekte erstatning for bl.a. den traditionelle kalender, notesblok og avis. Og så sparer du samtidig på miljøet ved at mindske papirspild – uden at det koster ekstra.
  • Med sin lave vægt og kompakte størrelse er en iPad et godt alternativ til en bærbar computer, når det kommer til både studie og arbejde.

Vælg en brugt iPad og spar tusindvis af kroner

Tager du ud til en forhandler for at erhverve dig en sprit ny iPad, er der ingen tvivl om, at du roligt kan regne med at skulle betale markant mere for din iPad, end hvis du lod dit valg falde på en brugt. Ved at vælge en brugt iPad har du eksempelvis mulighed for at opgradere din nuværende iPad til en nyere model – men til en pris, som er langt mindre end det, som det vil koste dig at få fat på en ny en af slagsen.

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.