Cyber Monday på Datamarked.dk

Brugt iPhone med garanti!

Er du på jagt efter en brugt og billig iPhone? Datamarked forhandler et kæmpe udvalg bestående af mange forskellige typer af brugte iPhones.

Billige brugte iPhones! Alle modeller er klargjorte og nyinstallerede.


Kompatibel med nyeste iOS?

Følg linket for at se listen over hvilket iOS dit genbrugte Apple-produkt kan opdateres til: iOS opdateringsliste

Har du styr på hvilken stand din genbrugte iPhone skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.

Vores brugte iPhones leveres med 2 års garanti og 14 dages fortrydelsesret. Der medfølger desuden strømforsyning og USB lader kabel.

Brugte iPhones 1

Vælg model:

Apple iPhone 4 og 4S
Apple iPhone 5, 5C og 5S
Apple iPhone 6
Apple iPhone 6 Plus
Apple iPhone 6S
Apple iPhone 6S Plus
Apple iPhone SE
Apple iPhone 7
Apple iPhone 7 Plus
Apple iPhone 8
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone X
Apple iPhone XS
Apple iPhone XR

Brugt Apple iPhone - en smartphone til ethvert behov

Hos Datamarked har vi et stort udvalg af forskellige iPhone-modeller. Fra en budgetvenlig iPhone 4S eller iPhone 6 til nyere modeller som iPhone 8 og iPhone X.


Dit valg af genbrugt iPhone afhænger af dit krav til telefonen.

Skal telefonen udelukkende bruges til at ringe og modtage/sende SMS’er? Så kan du spare mange penge ved at vælge en ældre generation iPhone, som sagtens kan klare opgaven uden problemer. Apple er kendt for deres unikke ”økosystem”, der gør det let som en leg at overføre filer via AirDrop, svare på iMessages og meget andet - på tværs af flere enheder.

Vil du til gengæld have adgang til hele App Store-universet, de nyeste features og et godt kamera? Så skal du vælge en model som iPhone 7 eller nyere. Her får du en telefon med et fantastiske Retina-display, mulighed for opdatering til nyeste iOS og et flot stilrent design.


Hvilken stand skal jeg vælge?

Når du køber refurbished skal du, udover at vælge hvilken model du ønsker, også beslutte hvilken stand din iPhone skal have. Ønsker du at din smartphone fremstår så godt som ny, så er Grade A det helt rigtige valg for dig. Har du derimod ikke noget problem med lidt brugsridser på skærm, bagside eller rundt langs kanten? Så kan du spare lidt yderligere penge ved at vælge en Grade B.

Vælger du en Grade C som er vores billigste produkt, kan der være tale om diverse fejl og mangler ved telefon, eksempelvis ikke-fungerende Touch ID.

En Grade C iPhone kan være et godt valg som barnets første smartphone eller som ferie-telefon, der kan tages med på stranden, uden bekymring for at din dyre iPhone bliver fyldt med sand eller stjålet imens du er en tur i vandet.

Du kan læse endnu mere om vores grading-system her: Gradingbeskrivelse


Brugte iPhones funktioner

Funktioner

  • Få adgang til et kæmpe udvalg af populære apps, der gør iPhone den perfekte erstatning for bl.a. den traditionelle kalender, notesblok og avis.
  • Med den lækre skærm på en iPhone har surfing på internettet på en mobil enhed aldrig været så behagelig.
  • Tag knivskarpe billeder med det altid innovative kamera fra Apple Inc.

Billig mobiltelefon - Spar tusindvis af kroner ved at købe genbrugt

Der er bestemt ingen tvivl om, at det for dig som forbruger kan være en endog rigtig god idé at overveje muligheden for at rette dit blik mod en brugt telefon, hvis du er på jagt efter en anden iPhone.

Når du vælger at erhverve dig en ny telefon brugt, så vil du nemlig få mulighed for at kunne spare dig selv for en hel del penge sammenlignet med, hvis du valgte at erhverve dig en ny iPhone. Med andre ord vil du kunne få en del mere for dine penge ved at gøre dig et køb af en brugt telefon i forhold til en ny.


Undgå binding til dyre abonnementer

Udover at der er penge at spare ved at købe en brugt iPhone fremfor en ny, vil du samtidig også kunne nyde godt af den fordel, at du ikke binder dig til et dyrt abonnement hos et teleselskab. Når man køber en ny iPhone, vil man i mange tilfælde ofte skulle binde sig til et bestemt abonnement – og det kan tit og ofte vise sig at være en dyr løsning på den længere bane. Ved at erhverve dig en brugt iPhone kan du sikre dig, at du ikke er bundet til et dyrt og omkostningstungt abonnement – og det kan i mange tilfælde spare dig for tusindvis af kroner.

Tag et kig på det store udvalg af brugte iPhones her på siden og find den helt rigtige model til lige netop dit behov!


Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.