KÆMPE LAGERUDSALG - se hele udvalget her

Datamarked kundeservice

Billige brugte iPhones


Den originale smartphone

I 2007 skabte Apple historie da de lancerede den første iPhone. Det var et kvantespring indenfor mobilteknologi, og har defineret hvad folk forventer at en mobiltelefon skal kunne lige siden. Smartphones er blevet allemandseje takket være iPhone, og det er stadig mange forbrugeres foretrukne variant af smartphone. 

Apple er et ikonisk brand. Alle deres produkter er kendt for unikt, lækkert og let genkendeligt design, og deres brugervenlige og intuitive brugerflade. Deres iPhones er ingen undtagelse. Men prisen er som regel også derefter.

Sådan behøver det ikke at være. Der er masser af penge at spare ved at købe brugte iPhones. Som regel kan du få en iPhone i hvert fald 1.000 kr. billigere end til markedspris ved at købe den brugt, sommetider billigere endnu.

Hvad er iOS?

iOS er det styresystem som Apples iPhones benytter sig af. Apple opdaterer jævnligt styresystemet med sikkerhedsopdateringer og bedre funktionalitet. Men nogle af de ældre modeller af iPhones er ikke længere understøttet af Apple, og modtager ikke længere opdateringer.

Du kan se hvilke versioner af iOS er kompatible med hvilke devices i denne oversigt.

brugte iphones

Vælg model:

iPhone SE 3. gen
iPhone 13 Mini
Iphone 12 Mini
iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro
iPhone 11
iPhone XS Max
iphone xs
iphone xr
iphone x
iphone 8
iphone 7
iphone 6s
iphone 6
iphone 5, 5c og 5s

Vælg med omtanke

Du bestemmer selv hvor billig en iPhone model du vil have, kontra hvor mange funktioner den skal kunne understøtte, og hvilken stand du vil have den i. De ældre modeller understøtter som regel ikke de nyeste apps og hjemmesider, men er til gengæld velegnet til gængse funktioner som at ringe og skrive SMS’er. Men vil man gøre brug af nyere apps og funktioner, skal man have fat i en nyere variant, og det koster selvfølgelig mere. Det vil dog altid være billigere at købe brugt, især hvis du ikke er generet af brugstegn og skønhedsfejl på telefonen. Du kan læse mere om vores ABC-grading system her, der betegner hvilken stand produktet er i, og er bestemmende for prisen.

Vi garanterer dog altid en funktionsdygtig telefon, uanset stand, og alle telefoner er nulstillet, testet og restaureret efter behov før vi sælger dem videre.

brugte iphones funktioner

Funktioner

  • Få adgang til et kæmpe udvalg af populære apps, der gør iPhone den perfekte erstatning for bl.a. den traditionelle kalender, notesblok og avis.
  • Med den lækre skærm på en iPhone har surfing på internettet på en mobil enhed aldrig været så behagelig.
  • Tag knivskarpe billeder med det altid innovative kamera fra Apple Inc.

Vidste du at...

  1. En af de første film hvor en iPhone optræder er "Sex and the City"-filmen fra 2008.
  2. "Searching for Sugar Man"-filmen blev optaget på en iPhone. Filmen blev originalt optaget med et gammeldags 8mm film-kamera, men instruktøren løb tør for penge, og måtte bruge en app på sin iPhone der via et filter skabte samme visuelle effekt som at optage på et 8mm kamera.

Billig mobiltelefon – spar tusindvis af kroner ved at købe genbrugt

Der er bestemt ingen tvivl om, at det for dig som forbruger kan være en endog rigtig god idé at overveje muligheden for at rette dit blik mod en brugt telefon, hvis du er på jagt efter en anden iPhone.

Når du vælger at erhverve dig en ny telefon brugt, så vil du nemlig få mulighed for at kunne spare dig selv for en hel del penge sammenlignet med, hvis du valgte at erhverve dig en ny iPhone. Med andre ord vil du kunne få en del mere for dine penge ved at gøre dig et køb af en brugt telefon i forhold til en ny.

Undgå binding til dyre abonnementer

Udover at der er penge at spare ved at købe en brugt iPhone fremfor en ny, vil du samtidig også kunne nyde godt af den fordel, at du ikke binder dig til et dyrt abonnement hos et teleselskab. Når man køber en ny iPhone, vil man i mange tilfælde ofte skulle binde sig til et bestemt abonnement – og det kan tit og ofte vise sig at være en dyr løsning på den længere bane. Ved at erhverve dig en brugt iPhone kan du sikre dig, at du ikke er bundet til et dyrt og omkostningstungt abonnement – og det kan i mange tilfælde spare dig for tusindvis af kroner.

Tag et kig på det store udvalg af brugte iPhones her på siden og find den helt rigtige model til lige netop dit behov!

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.