Datamarked kundeservice

Billig refurbished iPhone 11 Pro


iPhone 11 Pro deler mange af de samme kvaliteter som iPhone 11: Fantastisk kamera, overordentlig god processorkraft og ydeevne, fremtidssikret i mange år frem.

Der hvor iPhone 11 Pro brillerer ift. iPhone 11 er kameraet og displayet. iPhone 11 Pro er en af de ultimativt bedste telefoner til at skyde knivskarpe fotografier med flotte farver og kontraster. Udover iPhone 11’s wide angle og ultra wide angle-linser, er iPhone 11 Pro også udstyret med telelinse der sikrer bedre optisk zoom og mindre tab af kvalitet ved fotografering på lang afstand. Samtidig muliggør de mange linser også dybderegistrering, så du kan styre dybden af fokus i billedet, og tage portrætbilleder af såvel mennesker som objekter, hvor baggrunden falder ud af fokus, hvilket får motivet til at stå skarpere. Hvis du er interesseret i de mange muligheder indenfor fotografering med iPhones, kan du læse mere her.

Skærmen på iPhone 11 Pro er OLED, fremfor LCD som iPhone 11 benytter. Det betyder konkret at kontraster og farver står skarpere end på iPhone 11, og at iPhone 11 Pro viser skarpere og mere levende billeder når du f.eks. spiller eller ser video. Derudover kan du skrue dobbelt så højt op for lysstyrken på skærmen, hvilket f.eks. er en fordel når du vil brug telefonen i høj sol.

iPhone 11 Pro er det ypperste af det ypperste, hvad end du ønsker at spille de nyeste spil, streame indhold i høj kvalitet, eller skyde de skarpeste fotos. Apples A13 Bionic-processor sikrer at telefonen kan følge uanset hvad du udsætter den for, og skærm og kamera fås ikke bedre. Hvis du søger en telefon der kan tjene alle behov i mange år frem, har du fundet den rette med iPhone 11 Pro.

brugte iphones

Der er desværre ingen produkter i denne kategori på nuværende tidspunkt

iPhone 11 pro category mid

Fede funktioner


  • Med sin A13 Bionic-processor er iPhone 11 Pro en af de mest slagkraftige iPhones til dato

  • iPhone 11 Pro er udstyret med hele 3 kameralinser, der i fællesskab sikrer den hidtil bedste kameraoplevelse på en iPhone

Køb brugt iPhone 11 Pro til en god pris!

Når du køber en brugt iPhone 11 Pro som er refurbished, dvs. lettere brugt, leveres den med med 2 års garanti og 14 dages fortrydelsesret. Vi garanterer at den modtage genbrugte iPhone 11 Pro er klar til brug ved levering.

Kompatibel med nyeste iOS?
Følg linket for at se listen over hvilket iOS dit genbrugte Apple-produkt kan opdateres til: iOS opdateringsliste

Har du styr på hvilken stand din genbrugte iPhone skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.

Til alle brugte iPhone 11 Pro medfølger strømforsyning samt USB ladekabel.

Apple iPhone 11 Pro - Reservedele og Tilbehør

Datamarked har et stort udvalg af reservedele og tilbehør til Apple iPhone 11 Pro i høj kvalitet.

Vi sender direkte fra eget lager, så vi kan garantere hurtig og forsvarlig forsendelse. Har du spørgsmål til vores produkter kan du kontakte kundeservice på e-mail salg@datamarked.dk eller tlf. 70 40 00 10


Apple iPhone 11 Pro - Reservedele og Tilbehør

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.