Datamarked logo
0 Til kurven

Brugt iPhone med garanti - Spar mange penge her!

Er du på jagt efter en brugt og billig iPhone? Datamarked forhandler et kæmpe udvalg bestående af mange forskellige typer af brugte iPhones.

Billige Brugte/Refurbished iPhones, hvilket vil sige brugte, men alle er klargjort og nyinstalleret. Alle Grade A iPhones leveres med nye digitizer skærme og er klar til brug ved levering. 


Har du styr på hvilken stand din genbrugte iPhone skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.

Vores brugte iPhones leveres med 2 års garanti og 14 dages fortrydelsesret. Der medfølger desuden strømforsyning og USB lader kabel.

Vælg model:


Funktioner

  • Få adgang til et kæmpe udvalg af populære apps, der gør iPhone den perfekte erstatning for bl.a. den traditionelle kalender, notesblok og avis.
  • Med den lækre skærm på en iPhone har surfing på internettet på en mobil enhed aldrig været så behagelig.
  • Tag knivskarpe billeder med det altid innovative kamera fra Apple Inc.

Spar tusindvis af kroner ved køb af brugt telefon

Der er bestemt ingen tvivl om, at det for dig som forbruger kan være en endog rigtig god idé at overveje muligheden for at rette dit blik mod en brugt telefon, hvis du er på jagt efter en anden iPhone.


Når du vælger at erhverve dig en ny telefon brugt, så vil du nemlig få mulighed for at kunne spare dig selv for en hel del penge sammenlignet med, hvis du valgte at erhverve dig en ny iPhone. Med andre ord vil du kunne få en del mere for dine penge ved at gøre dig et køb af en brugt telefon i forhold til en ny.

Undgå binding til dyre abonnementer

Udover at der er penge at spare ved at købe en brugt iPhone fremfor en ny, vil du samtidig også kunne nyde godt af den fordel, at du ikke binder dig til et dyrt abonnement hos et teleselskab. Når man køber en ny iPhone, vil man i mange tilfælde ofte skulle binde sig til et bestemt abonnement – og det kan tit og ofte vise sig at være en dyr løsning på den længere bane. Ved at erhverve dig en brugt iPhone kan du sikre dig, at du ikke er bundet til et dyrt og omkostningstungt abonnement – og det kan i mange tilfælde spare dig for tusindvis af kroner.

 

Tag et kig på det store udvalg af brugte iPhones her på siden og find den helt rigtige model til lige netop dit behov!


Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.