Datamarked kundeservice
Køb genbrugt IT til din virksomhed
Anmod om at blive oprettet som erhvervskunde eller forhandler ved Datamarked ApS ved af udfylde nedenstående:

Opret en ny konto

Alternativ leveringsadresse

Køb genbrugt IT-udstyr – spar penge, og skån miljøet

Står jeres virksomhed overfor at skulle udskifte IT-udstyr? Så ved du også at det kan være dyrt at investere i IT-udstyr, både økonomisk, men også for miljøet. Hvorfor ikke spare penge på jeres IT-budget og investere i noget af det IT-udstyr, som allerede er produceret?

Datamarked ApS er en danskejet virksomhed i hurtig vækst. Vi har et stort udvalg af kendte mærker, som Apple, HP, Lenovo og Dell. Udstyret har tidligere gjort et godt stykke arbejde hos andre europæiske virksomheder. Nu er produkterne testet og klargjort og igen parate til at yde en 100% effektiv indsats - blot til en noget lavere pris!

Vi giver 2 års garanti på genbrugt IT-udstyr (gælder ikke strømforsyning og batteri), samt 14 dages fuld returret. Det er jeres sikkerhed for at alt er i orden! Ønskes der yderligere sikkerhed, er der mulighed for at tilkøbe en udvidet garantiordning.

Jeg sidder klar ved telefonen, så kontakt dem allerede i dag. Så finder vi sammen en skræddersyet løsning, der passer til jeres behov. Du er naturligvis også velkommen til at sende en mail til erhverv@datamarked.dk

Er I interesseret i at sælge jeres gamle udstyr? Så læs mere her.

Ønsker I at blive forhandler af vores genbrugte produkter?

Datamarked ApS har i dag mange forhandlere fordelt rundt i hele landet. Måske er du vores næste samarbejdspartner?

Som forhandler for Datamarked ApS har din virksomhed mulighed for at sælge vores genbrugte udstyr. Dette giver mulighed for at skabe meromsætning, få udvidet jeres kundesegmenter og generere øget opmærksomhed over for jeres brand.

Kontakt mig i dag, og hør nærmere om vores forhandleraftaler.


Erhvervssælger Claus Sørensen

Claus Sørensen

Key Account Manager
Mail: cls@datamarked.dk
Tlf. dir.: +45 3015 3140


Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.