Datamarked kundeservice

Skån miljøet - køb genbrugt IT hos Datamarked


IT-industrien har de seneste årtier været i rivende udvikling, computerne bliver hurtigere og mobiltelefonerne bedre. Men for den almene IT-forbruger bliver den mærkbare forskel på de nyeste enheder mindre og mindre. Alligevel udskiftes IT-udstyr år efter år ofte længe før produktets levetid er ovre. Og det er her Datamarked ApS ønsker at gøre en forskel.

"Vidste du at 80% af den energi
en PC bruger går til at fremstille den?"

Datamarked har siden 2008 specialiseret sig i at opkøbe brugt IT-udstyr hos større danske og europæiske virksomheder. Her er tale om alt fra iPhones til stationære pc’er. 90% af indmaden i produkterne kan genbruges direkte og de resterende 10% istandsættes i virksomhedens lokaler i Nørresundby, hvorefter de igen er klar til at sælge videre til private forbrugere såvel som et stort netværk af erhvervskunder.

Hos Datamarked er et af de vigtigste nøgleord cirkulær økonomi.
Vi tror på, at selvom en virksomhed har afskrevet deres udstyr i et regnskab, så er det ikke ensbetydende med at udstyret ikke længere har en værdi. Som fortaler for den cirkulære økonomi håber Datamarked at kunne åbne forbrugernes øjne for de store miljømæssige og økonomiske fordele der er ved at købe grøn IT.

Datamarked og miljøet

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.