Datamarked kundeservice

Brugt 13" MacBook Air

Søger du en billig MacBook Air 13", der er let at håndtere i forskellige rum og ikke nødvendigvis skal anvendes ved et skrivebord?

Så kan du her på siden finde en brugt 13” MacBook Air til billige penge. Med en vægt på 1,54 kilo er denne model let at håndtere, og den kan let puttes i en taske og tages på farten. Du får en computer, der er ideel til at pendle med, hvis du har brug for at arbejde, skrive, læse eller til at surfe på nettet med, mens du sidder i tog eller bus.

Vores Apple MacBook Air computere har været brugt i erhvervs øjemed, og er derfor af væsentlig højere kvalitet end normale forbruger bærbare. Vi garanterer, at den modtagne brugte Apple MacBook Air 13".

computer, er rengjort og ny installeret samt klar til brug ved levering.

Alle vores Apple bærbare leveres incl. strømforsyning og 220V kabel samt installeret klar til brug.

Har du brug for hjælp til at finde din næste Mac?

Så kan du med fordel læse vores PC Guide, der giver dig et par gode råd med på vejen: PC Guide - Find den rigtige computer til dit behov

Kompatibel med nyeste MacOS?
Følg linket for at se listen over hvilket MacOS din genbrugte Mac kan opdateres til: MacOS opdateringsliste

Har du styr på hvilken stand din genbrugte MacBook skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.

Brugt Apple Macbook Air 13

Der er desværre ingen produkter i denne kategori på nuværende tidspunkt

Funktioner

 • Fuld fart frem med SSD-lagring.

  13" MacBook Air er forsynet med en kraftfuld SSD-lagring. Det sparer ikke alene strøm, men du kan også arbejde hurtigere og sparer derfor meget tid og energi.

 • Lang batterilevetid.

  Takket være kompakt SSD-lagring i 13" MacBook Air er der masser af plads til et stort batteri. Sammen med den effektive Intel Core-processor kan dette batteri leverer imponerende levetid.

 • Thunderbolt 2 og USB 3.0

  Tilslut din 13" MacBook Air til dine enheder og skærme med en Thunderbolt 2-port. MacBook Air er også udstyret med USB 3.0-porte, så du kan tilslutte de nyeste USB 3.0-enheder og alle dine USB 2.0 enheder.

Brugt Macbook Air

Hvorfor skal du vælge en MacBook Air?

 • Vedvarende god kvalitet selvom bærbaren bliver 2-3-4-5 år gammel
 • Synkroniser nemt med din iPhone, iPad/iPod
 • Mindre sandsynlighed for virus end en PC
 • Lækkert design og funktionalitet
 • Hurtig opstart og program start
 • Brugervenlighed i top 
 • Op til 50% besparelse
 • Undgå systemfejl

Få en billig, brugt bærbar med lang levetid

Hvis du køber en brugt MacBook 13" Air hos Datamarked, så får du en brugt computer af høj kvalitet, som du kan anvende mange år frem. Denne model kan med en SSD harddisk bevare sin hurtighed i mange år, så du ikke behøver at vente længe, før den starter op og er klar til brug. Ved at investere i en brugt 13" MacBook Air kan du spare mange penge, og hos Datamarked giver vi garanti for, at du får en velfungerende computer, der lever op til dine forventninger. 

 

En brugt 13” MacBook Air er et oplagt valg for den universitetsstuderende, såvel som dig der bare søger en billig og let bærbar til hverdagsbrug. Dens lækre design, lave vægt og intuitive interface giver en fantastisk brugeroplevelse, hvad end du bruger den til tekstarbejde, at surfe på internettet, eller streaming af film og TV. Med en MacBook skal du heller ikke bekymre dig nær så meget om virus og systemfejl som med en Windows PC.

MacBook Air er til dig der bare skal bruge en bærbar til hverdagsbrug, og er velegnet som f.eks. studiecomputer til universitetet. Den er lille og nem at transportere, og kan håndtere tekstarbejde, internetsurfing og andre gængse opgaver uden besvær. Samtidig er den udstyret med en god skærm, og egner sig også til streaming af video, om det er i sengen eller på farten. Med sine 13 tommer er skærmen på denne MacBook Air lidt større end på den gængse iPad. Lille nok til let transport, men stor nok til komfortabelt at se film og TV. 

Hvis du skal bruge en arbejdscomputer til noget lidt mere krævende, såsom videoredigering og grafisk arbejde, anbefaler vi i stedet en MacBook Pro, der med sin ekstra høje ydeevne er ideel til den slags formål.

 

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.