KÆMPE LAGERUDSALG - se hele udvalget her

Datamarked kundeservice

Danmarks billigste genbrugte Apple MacBook Air!

En brugt MacBook Air er et oplagt valg for den universitetsstuderende, såvel som dig der bare søger en billig og let bærbar til hverdagsbrug. Dens lækre design, lave vægt og intuitive interface giver en fantastisk brugeroplevelse, hvad end du bruger den til tekstarbejde, at surfe på internettet, eller streaming af film og TV. Skærmkvaliteten variere lidt, alt efter årgang, men til de flestes behov vil det være tilstrækkeligt. Og så skal du med en MacBook ikke bekymre dig nær så meget om virus og systemfejl som med en Windows PC.

MacBook Air er til dig der bare skal bruge en bærbar til hverdagsbrug, og er velegnet som f.eks. studiecomputer til universitetet. Den er lille og nem at transportere, og kan håndtere tekstarbejde, internetsurfing og andre gængse opgaver uden besvær. Samtidig er den udstyret med en god skærm, og egner sig også til streaming af video, om det er i sengen eller på farten.

Hvis du skal bruge en arbejdscomputer til noget lidt mere krævende, såsom videoredigering og grafisk arbejde, anbefaler vi i stedet en MacBook Pro, der med sin ekstra høje ydeevne er ideel til den slags formål.


Har du brug for hjælp til at finde din næste MacBook Air?

Så kan du med fordel læse vores PC Guide, der giver dig et par gode råd med på vejen: PC Guide - Find den rigtige computer til dit behov


Kompatibel med nyeste MacOS?

Følg linket for at se listen over hvilket MacOS din genbrugte Mac kan opdateres til: MacOS opdateringsliste

Har du styr på hvilken stand din genbrugte MacBook Air skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.

Billig brugt MacBook Air

Hvor stor en skærm skal din Apple MacBook Air have?

Apple MacBook Air 11 tommer
Apple MacBook Air 13 tommer
Genbrugt MacBook Air Funktioner

Funktioner

  • Udvidet batteritid gør MacBook Air den perfekte bærbare computer til ethvert behov.
  • Stilrent design med klassen bedste skærm!
  • Højtydende processorer, avanceret grafik og ultrahurtig lagring sikrer at MacBook Air kan klare enhver opgave.

Vælg en brugt MacBook Air og spar tusindvis af kroner

Tager du ud til en forhandler for at erhverve dig en sprit ny MacBook Air, er der ingen tvivl om, at du roligt kan regne med at skulle betale markant mere for din MacBook Air, end hvis du lod dit valg falde på en brugt. Ved at vælge en brugt MacBook Air har du eksempelvis mulighed for at opgradere din nuværende MacBook Air til en nyere model – men til en pris, som er langt mindre end det, som det vil koste dig at få fat på en ny en af slagsen.


Forskellige modeller til lave priser

Hos Datamarked tilbyder vi en række forskellige Macbook Airs, så du kan finde præcis den Macbook Air, som passer til dig i forhold til model, årgang, harddisk mm. Derudover findes nogle af de bedste priser på markedet hos Datamarked. Vi stræber nemlig altid efter at kunne tilbyde vores kunder den bedste pris på markedet. Derfor kan Datamarked.dk tilbyde priser, som mange andre udbydere på markedet ikke kan konkurrere med.

Derudover sikrer vi hos Datamarked.dk altid formatering af harddisk fra den tidligere bruger, så du får leveret en brugt Macbook Air, som er så god som ny. Hos Datamarked sikrer vi dig, at du får den bedste, brugte Macbook til den laveste pris.


Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.