PRIVAT | ERHVERV

Brugt Smartphone i høj kvalitet til lavpris

- fra Apple, Samsung, HTC

Er du på jagt efter en brugt smartphone til en knivskarp og konkurrencedygtig pris, har du hos Datamarked mulighed for at finde et godt tilbud på en brugt smartphone, som passer til lige netop de behov og ønsker, du har.

Vi forhandler en bred skare af forskellige typer af brugte smartphones fra flere forskellige velkendte producenter – og til priser, som ligger markant under det, som tilsvarende ny model koster. Du kan derved spare rigtig mange penge på køb af iPhone.

Billige brugte Smartphones som er refurbished, dvs. lettere brugte. Vores brugte Smartphones leveres med 6 måneders garanti og 14 dages fortrydelsesret. Vi garanterer at den modtage brugte Smartphone er ny installeret og klar til brug ved levering (medmindre andet er nævnt i annoncen).

Vores sortiment af Smartphones vil blive opdateret ugentligt, hvor der løbende kommer flere Smartphones.
 
Til alle brugte Smartphones medfølger strømforsyning samt USB lader kabel 


Opnå store besparelse ved valg af brugt smartphone

Foruden at du ved at gøre dig et køb af en brugt smartphone fremfor en ny vil kunne få en stor besparelse i forbindelse med dit køb af telefonen, undgår du samtidig også at være fundet til et specifikt abonnement i en given periode.

Ved køb af en ny smartphone er det nemlig meget tit og ofte sådan, at man i forbindelse med købet bliver bundet til et bestemt abonnement i en længere periode – og det kan samlet set gøre købet af en ny smartphone til en dyr løsning. Ved at lade dit valg falde på en af de mange brugte smartphones, som vi er forhandlere af hos Datamarked, vil du kunne sikre dig, at du får en attraktiv og konkurrencedygtig pris.

Vi har et stort udvalg bestående af mange forskellige producenter, f.eks. Apple, Samsung, HTC – og til rigtig gode priser – så tag et kig på det store og brede sortiment i dag og find dig lige netop den type af brugt smartphone, du leder efter.


Vi sender direkte fra eget lager, så vi garanterer hurtig og forsvarlig forsendelse.

Har du spørgsmål til vores produkter så kontakt kundeservice på e-mail - salg@datamarked.dk eller tlf. 70 40 00 10