ERHVERVSLOGIN

Er du på jagt efter en brugt computer? Hos Datamarked er vi forhandlere af en bred vifte af forskellige typer af brugte computere fra en lang række forskellige producenter.

Ved at gøre dit køb af en brugt computer hos Datamarked, kan du spare mange penge – og vi har både brugte computere til studiebrug, kontorarbejde samt computere til dig, som elsker computerspil.

Datamarked.dk leverer kun brugte stationære computere af høj kvalitet fra anerkendte mærker, f.eks. Apple, IBM, Lenovo, Fujitsu Siemens og HP.
 
Disse er testet inden salg og installeret med Windows så de er køreklar ved modtagelse.
(Alle priser er incl. moms.)
 
  


Brugte computere med SSD Harddisk, klik her

For at se alle computere, klik her


Brugte computere findes i et væld af modeller

Ved købet af en brugt computer er det naturligvis vigtigt, at man får fundet sig lige nøjagtig den model, som passer bedst til det behov, man måtte have.

Vi forhandler hos Datamarked en lang række forskellige typer af brugte computere – og uanset dit behov og budget, er der her på siden rig mulighed for, at du vil kunne få fat på en model, der imødekommer netop dine ønsker.

Køb brugt computer billigt hos Datamarked

Ønsker du at finde dig et kæmpe udvalg af brugte computere af høj kvalitet til de bedste priser, kan du hos Datamarked finde et bredt udvalg bestående af mange forskellige typer af brugte computere i et hav af forskellige modeller og mærker. Tag et kig her på vores kæmpe sortiment og find lige nøjagtig den variant som du mener passer bedst til dig og dine behov!


 
Der medfølger ikke strømkabel (220V) til PC'erne, HUSK derfor at bestille her ! 

 Læs her hvordan vi har klargjort PC'erne til dig

MusSkærmTaskeSSD disk