Datamarked kundeservice

Brugte og billige stationære computere

På jagt efter en brugt computer? Vi har et stort udvalg af brugte computere af høj kvalitet og fra anerkendte mærker fra f.eks. IBM, Lenovo, Fujitsu, HP og Apple.

Spar mange penge ved at købe en brugt stationær PC. Vores store udvalg gør det muligt, at finde en computer som dækker netop dine ønsker og behov - her er computere til studiebrug, kontorarbejde og spilbrug.

Computerne bliver gennemtestet inden salg og nyinstalleret med Windows eller iOS, så de er køreklar ved modtagelse. Alle priser er inkl. moms.


Har du brug for hjælp til at finde din næste PC?

Så kan du med fordel læse vores PC Guide, der giver dig et par gode råd med på vejen: PC Guide - Find den rigtige computer til dit behov

Har du styr på hvilken stand din genbrugte PC skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.


Apple iMac
Office PC
Gaming PC

Grade A, B eller C? Hvad skal jeg vælge?

Det kan være svært at finde ud af hvad man skal vælge, når man første gang beslutter sig for at investere i en refurbished computer.
Hvad kan man forvente af fejl og mangler på computeren? Hvor lang tid holder batteriet strøm og kan der være skader på skærmen?

Kort fortalt så arbejde vi hos Datamarked med tre niveauer af stand, disse kaldes for grades. Når vi modtager den brugte bærbar fra ens af vores samarbejdspartnere rengøres og kontrolleres maskinen af vores dygtige teknikkere. Alt efter hvor mange kosmetiske fejl computer har, tildeles den en tilsvarende grade. Du kan læse mere om klargøringsprocessen her: Klargøringsproces

En Grade A-computer fremstår oftest så godt som nyt. Vælg denne grade hvis du ønsker en computer med færrest mulige ridser.
Ønsker du at spare lidt penge eller måske opgraderer til en lidt hurtigere model, kan du med fordel vælge en Grade B-bærbar. Disse har almene brugsspor og kan have mindre fejl på skærmen, som dog ikke er til gene, når computeren er tændt.
Står du og mangler en meget billig computer. Til eksempelvis værkstedet eller lignende, så kan du spare mange penge ved at vælge Grade C. Her kan der være tale om tydeligt ridser, buler og fejl. Såsom defekte USB-porte. Til gengæld kan du ofte finde en bærbar til langt under 1.000kr.

Klik her for at se alle computere på lager.

Klik her og læs om hvordan vi klargører vores computere til dig.


Mangler du yderligere hardware? Klik på billederne forneden og find vores tilbehør til stationære computer

Mus
Skærm
Tastatur
SSD disk

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.