0 Til kurven

Strømforsyning reservedelsnumre


For at finde den korrekte strømforsyning til din bærbar kan du søge på strømforsyningens reservedels nummer, som står angivet på mærkaten bag på strømforsyningen.
Vi leverer strømforsyninger til din bærbar i høj kvalitet til lav pris. Sammenlign altid din gamle strømforsynings Volt og Ampere for at være sikker på, at varen er identisk.
Strømforsyningen til din bærbare computer sendes direkte fra eget lager, så vi kan garantere hurtig levering og forsvarlig forsendelse.
Kan du ikke finde den strømforsyning reservedel til din bærbar som du skal bruge, så prøv søgefunktionen i topbanneret eller kontakt os på tlf. 70400010 / salg@datamarked.dk. Vores kundeservice vil med glæde hjælpe dig med at finde den strømforsyning som passer til din bærbare.
Husk, at du altid kan sende din strømforsyning retur hvis den ikke passer, så vil vi ombytte den til en strømforsyning som passer til din bærbare computer.

Reservedels nummer på strømforsyning til bærbar

”HSTNN-C02C” er strømforsyningens reservedels nummer og ”18.5V 3.5A” er strømforsyningens udgangs spænding. Volt skal helst være nogenlunde samme som original strømforsyningen, men Ampere må gerne være højere da computeren selv trækker den nødvendige strøm mængde.

Liste af reservedels nr.

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.