Datamarked kundeservice

Brugt iPad Air

Ønsker du at finde en genbrugt iPad Air til en favorabel pris? Hos Datamarked har du mulighed for at finde et stort og bredt udvalg af iPad Air i flere forskellige modeller. Vi forhandler både de nyere iPad Air modeller samt dem, som har nogle år på bagen.

Fælles for alle produkterne er, at du får et solidt og gedigent produkt af en høj kvalitet, som er kvalitetssikret inden, at de er blevet lagt på shoppen – og du får dem tilmed for en særdeles konkurrencedygtig pris

Vores brugte iPad Air-modeller er refurbished, dvs. lettere brugte. Vores brugte iPad Air leveres med 2 års garanti og 14 dages fortrydelsesret. 

Kompatibel med nyeste iOS?
Følg linket for at se listen over hvilket iOS dit genbrugte Apple-produkt kan opdateres til:  iOS opdateringsliste

Har du styr på hvilken stand din genbrugte iPad skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.

Til alle brugte iPad Air medfølger strømforsyning samt USB laderkabel.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori på nuværende tidspunkt

Funktioner


  • Lad ikke dens tynde og lettere design narre dig, iPad Air er hurtigere og bedre end sine forgænger. Med mindre end 500 gram i vægt, skinner iPad Airs komfort og brugervenlighed igennem.

  • En af grundene til, at iPad Air er så let, er dens mindre batteri. Men bare rolig, et mindre batteri betyder ikke, at det vil afladt hurtigt, med den nye processor kan du stadig bruge iPad Air lige så længe som iPad 4.

  • iPad Airs videokvalitet er virkelig god. Den er i stand til at optage en Full HD-video, der fanger masser af detaljer.

Spar mange penge ved køb af brugt iPad Air

Prisen på en ny iPad sammenlignet med en brugt adskiller sig væsentligt fra hinanden – og der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at der vil være god mulighed for at få sig nogle endog rigtig gode besparelser ved, at man sørger for at gøre sit køb af en brugt iPad Air.

Hos Datamarked lægger vi stor vægt på kvalitet og service – og vi kan derfor stå 100% inde for de brugte iPad Air modeller, som du kan finde her på siden. Se det store udvalg nu og find en brugt iPad til en favorabel pris!

Apple iPad Air - Reservedele og Tilbehør

Datamarked har et stort udvalg af reservedele og tilbehør til Apple iPad Air i høj kvalitet.

Vi sender direkte fra eget lager, så vi kan garantere hurtig og forsvarlig forsendelse. Har du spørgsmål til vores produkter kan du kontakte kundeservice på e-mail salg@datamarked.dk eller tlf. 70 40 00 10


Apple iPad Air - Reservedele og Tilbehør

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.