Datamarked kundeservice

Brugt iPhone SE (1. gen)


Det er vigtigt at gøre en ting klart: Denne iPhone SE (1. gen) blev lanceret i 2016, og er ikke den samme som den Apple udgav i 2020. Folk skelner dem som regel fra hinanden ved enten at nævne udgivelsesår, eller ved at kalde dem hhv. første generation og anden generation. Og her er der altså tale om første generation.

iPhone SE (1. gen) kan betragtes som en mere kompakt version af iPhone 6S. Den var en stor succes for Apple, da mange foretrækker en lille telefon der ligger godt i hånden. Man skal dog være opmærksom på at det selvfølgelig også betyder mindre skærmstørrelse, og sandsynligvis mindre batterilevetid, da det begrænser den størrelse batteriet kan have.

Vidste du at...

iPhone SE (1. gen) er, sammen med iPhone 6S, en af de sidste iPhone-modeller der inkluderer et jackstik til hovedtelefoner og andre lydenheder. Apple valgte efterfølgende med iPhone 7 at fjerne jackstikket til fordel for en ny bluetooth-standard, samt en adapter man kan tilslutte hvis man stadig ønsker at benytte jackstik. Hvis du stadig foretrækker hovedtelefoner med ledninger, og ikke gider bøvle med at skulle huske at have en adapter med dig hvis du vil lytte til musik på farten, så kan iPhone SE (1. gen) klart anbefales.

brugte iphones

Der er desværre ingen produkter i denne kategori på nuværende tidspunkt

Det er vigtigt at være opmærksom på at Apple ikke længere understøtter iPhone SE (1. gen) med nyeste systemopdateringer. Telefonen har et par år på bagen, og selvom det kan hænde at Apple vedligeholder den med sikkerhedsopdateringer i et par år endnu, kan det ligeså vel være at de trækker stikket i morgen. Det betyder ikke at din telefon bliver forældet fra den ene dag til den anden. Mange apps er bagudkompatible med ældre versioner af iOS, i hvert fald i en årrække, især når det kommer til sociale medie-apps. Det er dog ikke noget man kan sige med sikkerhed, så hvis du vil være helt sikker på at bruge lige de apps du ønsker, anbefaler vi at du køber en af vores nyere iPhones. Så er du sikret et par år ud i fremtiden.


Alle iPhones er refurbished, dvs. lettere brugte. Vores brugte iPhones leveres med 2 års garanti og 14 dages fortrydelsesret. Vi garanterer at den modtagne genbrugte iPhone er klar til brug ved levering (medmindre andet er nævnt i annoncen).

Se vores oversigt over hvilke telefoner kan opdateres til hvilke versioner af iOS her.

Har du styr på hvilken stand din genbrugte iPhone skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.

brugte iphones funktioner

Funktioner

  • iPhone SE (1. gen) er stadig super populær. Denne 4-tommer smartphone fortsætter med at tilbyde en kompakt, ’énhånds’-brugsgaranti, som ingen anden iPhone kan hamle op med.
  • iPhone SE (1. gen) er designet til at være nem at betjene med én hånd, den 4-tommers skærm går lige til kanten af en tommelfingerstrækning.
  • iPhone SE (1. gen) har samme kraftniveau som en iPhone 6S, hvilket giver hurtig åbning af apps og at telefonen fungerer meget strømlinet. Den har samtidig fingeraftryksscanner (Touch ID), der gør telefonen mere sikker.

Find bæredygtige priser på en brugt iPhone SE (1.gen) her

Hvis du gerne vil finde dig de bedste priser på en iPhone SE (1. gen), er der hos Datamarked rig mulighed for, at du kan gøre dig en god handel. Ved at gøre dit køb af en iPhone SE (1. gen) brugt gennem Datamarked.dk kan du nemlig spare masser af penge i forhold til, hvis du valgte at gøre dig et køb af en ny model, som typisk koster mange tusinde kroner mere. Se det store udvalg af brugte iPhone SE (1. gen) her på siden – og find lige nøjagtig den som efterkommer netop dig og dine behov!

Reservedele og tilbehør til iPhone SE (1. gen)

Datamarked har et stort udvalg af reservedele og tilbehør til Apple iPhone SE (1. gen) i høj kvalitet.

Vi sender direkte fra eget lager, så vi kan garantere hurtig og forsvarlig forsendelse. Har du spørgsmål til vores produkter kan du kontakte kundeservice på e-mail salg@datamarked.dk eller tlf. 70400010

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.