Cyber Monday på Datamarked.dk

Brugt iPad 2

Ønsker du at finde en brugt iPad 2? Datamarked forhandler mange forskellige typer af brugte iPads, og hvis du er på jagt efter en iPads 2 til en fornuftig pris, kan det være en rigtig god idé at rette blikket mod muligheden for at gøre dig et køb af en brugt iPad 2, da man her har mulighed for at spare en hel del penge sammenlignet med, hvis du valgte at gå ud for at gøre dig et køb af en sprit ny iPad.

Billige brugte iPad 2 som er refurbished, dvs. lettere brugte. Vores brugte iPad 2 leveres med 2 års garanti og 14 dages fortrydelsesret. Vi garanterer at den modtagne brugte iPad 2 er klar til brug ved levering.

Kompatibel med nyeste iOS?
Følg linket for at se listen over hvilket iOS dit genbrugte Apple-produkt kan opdateres til:  iOS opdateringsliste

Har du styr på hvilken stand din genbrugte iPad skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.

Til alle brugte iPad 2 medfølger strømforsyning samt USB lader kabel

nulstil
Grade
Kapacitet (GB)
Farve
SIM-kort

Der er desværre ingen produkter i denne kategori på nuværende tidspunkt

Funktioner


  • iPad 2 har fået en ydeevneforøgelse ift. den oprindelige iPad 1. Med en opgraderet processor kan den køre applikationer og spil jævnt.

  • Med iPad 2's skærmstørrelse er det ikke så svært at surfe på internettet, som med en smartphone.

  • Med et forbedret batteri er batterilevetiden for iPad 2 bedre end på iPad 1, så du kan surfe på internettet via WiFi, se videoer og lytte til musik i hjemmet eller hvor du end er.

Brugt iPad 2 i god stand

Når du vælger at gøre dit køb af en brugt iPad 2 hos Datamarked, skal du aldrig være et sekund i tvivl om, at du vil få dig et solidt og gedigent produkt, som er grundig kvalitetstjekket og uden fejl. Vi sørger nøje for at kontrollere, at alle produkterne er fejlfrie og virker 100%. Du kan derfor altid trygt lade dit valg falde på en brugt iPad 2 fra Datamarked, hvis du godt kunne tænke dig at få fat på en god og velfungerende iPad – men til en pris, der er markant mindre end det, som man typisk betaler for en ny.

Køb din iPad 2 billigt hos Datamarked

Hos Datamarked forsøger vi hele tiden, at kunne levere det bedste tilbud til dig. Dette indbefatter både kvalitetsgaranti igennem de 14 dages returret og den 2 årige garanti men i særdeleshed også markedets laveste priser. Derudover tilbyder Datamarked flere forskellige iPad 2, hvor en lang række forskellige elementer varierer såsom farve, lagringsplads m.m. Derfor skal du købe din iPad 2 hos Datamarked, hvis du vil gøre et godt kup.

Apple iPad 2 - Reservedele og Tilbehør

Datamarked har et stort udvalg af reservedele og tilbehør til Apple iPad 2 i høj kvalitet.

Vi sender direkte fra eget lager, så vi kan garantere hurtig og forsvarlig forsendelse. Har du spørgsmål til vores produkter kan du kontakte kundeservice på e-mail salg@datamarked.dk eller tlf. 70 40 00 10


Apple iPad 2 - Reservedele og Tilbehør

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.