Datamarked kundeservice

Brugt iPad 2

Ønsker du at finde en brugt iPad 2? Datamarked forhandler mange forskellige typer af brugte iPads, og hvis du er på jagt efter en iPads 2 til en fornuftig pris, kan det være en rigtig god idé at rette blikket mod muligheden for at gøre dig et køb af en brugt iPad 2.

Billige brugte iPad 2 som er refurbished, dvs. lettere brugte. Vores brugte iPad 2 leveres med 2 års garanti og 14 dages fortrydelsesret. Vi garanterer at den modtagne brugte iPad 2 er klar til brug ved levering.

Kompatibel med nyeste iOS?
Følg linket for at se listen over hvilket iOS dit genbrugte Apple-produkt kan opdateres til:  iOS opdateringsliste

Har du styr på hvilken stand din genbrugte iPad skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.

Til alle brugte iPad 2 medfølger strømforsyning samt USB lader kabel

Der er desværre ingen produkter i denne kategori på nuværende tidspunkt

Funktioner


  • iPad 2 har fået en ydeevneforøgelse ift. den oprindelige iPad 1. Med en opgraderet processor kan den køre applikationer og spil jævnt.

  • Med iPad 2's skærmstørrelse er det ikke så svært at surfe på internettet, som med en smartphone.

  • Med et forbedret batteri er batterilevetiden for iPad 2 bedre end på iPad 1, så du kan surfe på internettet via WiFi, se videoer og lytte til musik i hjemmet eller hvor du end er.

Brugt iPad 2 i god stand

Når du vælger at gøre dit køb af en brugt iPad 2 hos Datamarked, skal du aldrig være et sekund i tvivl om, at du vil få dig et solidt og gedigent produkt, som er grundig kvalitetstjekket og uden fejl.

Køb din iPad 2 billigt hos Datamarked

Hos Datamarked forsøger vi hele tiden, at kunne levere det bedste tilbud til dig. Dette indbefatter både kvalitetsgaranti igennem de 14 dages returret og den 2 årige garanti men i særdeleshed også markedets laveste priser. Derudover tilbyder Datamarked flere forskellige iPad 2, hvor en lang række forskellige elementer varierer såsom farve, lagringsplads m.m. Derfor skal du købe din iPad 2 hos Datamarked, hvis du vil gøre et godt kup.

Apple iPad 2 - Reservedele og Tilbehør

Datamarked har et stort udvalg af reservedele og tilbehør til Apple iPad 2 i høj kvalitet.

Vi sender direkte fra eget lager, så vi kan garantere hurtig og forsvarlig forsendelse. Har du spørgsmål til vores produkter kan du kontakte kundeservice på e-mail salg@datamarked.dk eller tlf. 70 40 00 10


Apple iPad 2 - Reservedele og Tilbehør

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.