Cyber Monday på Datamarked.dk

Brugt iPhone 7 Plus

Billige brugte iPhone 7 Plus som er refurbished, dvs. lettere brugte. Vores brugte iPhone 7 Plus leveres med 2 års garanti og 14 dages fortrydelsesret. Vi garanterer at den modtage brugte iPhone 7 Plus er klar til brug ved levering (medmindre andet er nævnt i annoncen).

Kompatibel med nyeste iOS?
Følg linket for at se listen over hvilket iOS dit genbrugte Apple-produkt kan opdateres til:  iOS opdateringsliste

Har du styr på hvilken stand din genbrugte iPhone skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.

Til alle brugte iPhone 7 Plus medfølger strømforsyning samt USB-ladekabel

nulstil
Grade
Kapacitet (GB)
Farve

Der er desværre ingen produkter i denne kategori på nuværende tidspunkt

Funktioner


  • Det der gør at iPhone 7 Plus skiller sig ud ift. dens forgængere og dens mindre modstykke er, at denne model kommer med dobbelt bagkamera, som er designet til at refokusere billeder for at forbedre kvaliteten af videoer og billeder.

  • Med fjernelsen af den kontroversielle hovedtelefonstik er iPhone 7 Plus meget slankere end tidligere iPhones, og samtidig bedre sikret mod vandskader.

  • Med den nyere processor og 30% forbedrede chipsæt giver iPhone 7 Plus dig bedre mulighed for at få fuldt udbytte af moderne applikationer.
  • Du kan også gemme mange medier på denne telefon med mulighed for op til 256GB lagerplads.

Køb genbrugt iPhone 7 Plus til bæredygtige priser her

En ny iPhone 7 Plus er utvivlsomt dyr at erhverve sig, hvis man går ud for at købe sig en ny en af slagsen – eksempelvis hos en af de mange danske teleforretninger. Samtidig vil det i mange tilfælde også forholde sig sådan, at man ved køb er bundet til et bestemt abonnement – og da det ikke altid er det billigste abonnement, man binder sig til, når man går ud for at købe sig en ny telefon, kan det tit og ofte være en væsentligt dyrere løsning, end hvis du i stedet for valgte at gå ud for at få gjort dig et køb af en brugt iPhone 7 Plus.

Hos Datamarked har du mulighed for at erhverve dig en iPhone 7 Plus brugt. Vi har et stort udvalg – og der er mulighed for at finde flere forskellige modeller med forskellig mængde af hukommelse, så du kan få dig en god model, som passer godt til lige netop det behov, du har.

Apple iPhone 7 Plus - Reservedele og Tilbehør

Datamarked har et stort udvalg af reservedele og tilbehør til Apple iPhone 7 Plus i høj kvalitet.

Vi sender direkte fra eget lager, så vi kan garantere hurtig og forsvarlig forsendelse. Har du spørgsmål til vores produkter kan du kontakte kundeservice på e-mail salg@datamarked.dk eller tlf. 70 40 00 10


Apple iPhone 7 Plus - Reservedele og Tilbehør

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.