Datamarked kundeservice

Brugt iPhone 7


iPhone 7 er en rigtig god og driftsikker smartphone, sin alder taget i betragtning. Apple er kendt for at skabe langtidsholdbare smartphones, og at understøtte dem langt udover hvad der er standarden indenfor industrien. Derfor føles iPhone 7 også langt bedre at bruge i dag end andre smartphones der udkom samtidig. Den føles ikke fem år gammel, og er et godt bud på en brugt telefon, hvis du leder efter en god billig smartphone der kan lidt af det hele, og stadig føles nogenlunde hurtig og moderne. Hvis du er på udkig efter en iPhone der kan tjene dig i mange år frem, kan du læse mere her.

iPhone 7 er den første iPhone der ikke har et jackstik til hovedtelefoner og andre lydenheder. I stedet benytter den Bluetooth og det såkaldte Lightning-format. Du kan dog stadig høre musik via jackstik ved at tilkøbe en adapter.

iPhone 7 er både mere vandtæt og støvtæt end sine forgængere, bl.a. pga. fjernelsen af jackstik. Samtidig kan den fås med helt op til 256 GB lagerplads. Hvis du har tendens til at fylde din smartphone til randen med apps, billeder og video er det ekstra vigtigt at have godt med lagerplads, da det går markant udover ydeevnen at fylde telefonen helt op.

brugte iphones

Der er desværre ingen produkter i denne kategori på nuværende tidspunkt

Køb genbrugt iPhone 7 til bæredygtige priser her

En ny iPhone 7 er utvivlsomt dyr at erhverve sig, hvis man går ud for at købe sig en ny en af slagsen – eksempelvis hos en af de mange danske teleforretninger. Samtidig vil det i mange tilfælde også forholde sig sådan, at man ved køb er bundet til et bestemt abonnement – og da det ikke altid er det billigste abonnement, man binder sig til, når man går ud for at købe sig en ny telefon, kan det tit og ofte være en væsentligt dyrere løsning, end hvis du i stedet for valgte at gå ud for at få gjort dig et køb af en brugt iPhone 7.

Hos Datamarked har du mulighed for at erhverve dig en iPhone 7 brugt. Vi har et stort udvalg – og der er mulighed for at finde flere forskellige modeller med forskellig mængde af hukommelse, så du kan få dig en god model, som passer godt til lige netop det behov, du har.


Alle iPhones er refurbished, dvs. lettere brugte. Vores brugte iPhones leveres med 2 års garanti og 14 dages fortrydelsesret. Vi garanterer at den modtagne genbrugte iPhone er klar til brug ved levering (medmindre andet er nævnt i annoncen).

Se vores oversigt over hvilke telefoner kan opdateres til hvilke versioner af iOS her.

Har du styr på hvilken stand din genbrugte iPhone skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.

brugte iphones funktioner

Funktioner

  • Ligesom de forrige iPhones har iPhone 7 kun ét kamera foran og ét bagkamera. Dens kamera er dog langt overlegen ift. dens forgænger og kan optage 4K-videoer.
  • Med fjernelsen af den kontroversielle hovedtelefonstik er iPhone 7 meget slankere end tidligere iPhones, og samtidig bedre sikret mod vandskader.
  • Med den nyere processor og 30% forbedrede chipsæt giver iPhone 7 dig bedre mulighed for at få fuldt udbytte af moderne applikationer.
  • Du kan også gemme mange medier på denne telefon med mulighed for op til 256GB lagerplads.

Reservedele og tilbehør til iPhone 7

Datamarked har et stort udvalg af reservedele og tilbehør til Apple iPhone 7 i høj kvalitet.

Vi sender direkte fra eget lager, så vi kan garantere hurtig og forsvarlig forsendelse. Har du spørgsmål til vores produkter kan du kontakte kundeservice på e-mail salg@datamarked.dk eller tlf. 70400010

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.