ERHVERVSLOGIN

Strømforsyning til Ibm bærbarIbm Strømforsyning til din bærbar i høj kvalitet til lavpris. Vores Ibm strømforsyning er produceret specifikt til Ibm for at passe nøjagtigt. Sammenlign din gamle Ibm strømforsyning med vores, for at være sikker på at varen er identisk.

For at finde din nye strømforsyning skal du blot klikke på din Ibm model, og derefter vil du blive guidet videre til at finde din nye Ibm strømforsyning. Hvis du ikke kan finde modellen af din Ibm bærbar i listen nedenfor, så kontakt da venligst vores kundeservice enten på tlf: 70400010 eller på mail: salg@datamarked.dk hvori du skal skrive din computer model og evt. Volt og Ampere (det står på din gamle strømforsyning eller i bunden af din computer - tag evt. et billede og send med), så vil vi gøre hvad vi kan for at finde din Ibm strømforsyning til dig, hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Datamarked får du landets bedste service, den bedste samt originale Ibm strømforsyning, forsvarlig forsendelse af din nye Ibm strømforsyning og da vi har eget lager, kan vi give dag-til-dag levering, hvis du bestiller din strømforsyning inden kl. 16.00 man-torsdag og inden klokken 15.00 på fredage.

Så køb din nye Ibm strømforsyning i dag og du vil modtage den allerede i morgen.