0 Til kurven

Strømforsyning til Apple bærbar


Her er vores side for Apple strømforsyning.

Vi bestræber os på, at yde den bedste service, og give vores kunder den bedste oplevelse når de køber hos os. 


Derfor giver vi blandt andet prisgaranti og matcher prisen på din vare, hvis du finder en tilsvarende vare et andet sted, som er billigere end vores. På den måde sørger vi for, at du føler dig sikker når du handler hos os og sørger samtidig for, at du får den bedste pris på din vare.For at finde din nye strømforsyning, skal du blot finde din bærebare Apple model i listen nedenfor, og klikke dig videre til siden hvor du så kan købe den. Hvis du ikke umiddelbart kan finde din model i listen, kan du også prøve søgemaskinen i toppen hvori du skriver din bærbars model og så kommer du videre til siden hvor du kan købe din nye Apple strømforsyning.

Hvis du stadig ikke kan finde din vare, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til os på tlf. 70 40 00 10 og spørge om hjælp. Alternativt kan du også sende os en e-mail til salg@datamarked.dk hvori du skriver din computermodel samt Volt og Ampere (det står på din gamle Apple adapter eller i bunden af din computer). Se evt. mere her. Så vil vi gøre hvad vi kan, for at finde din vare til dig.

Din vare pakkes forsvarligt ind, så du med sikkerhed kan tage den i brug når du modtager den. Skulle det ske at der sker noget med din strømforsyning under forsendelsen, eller at den mod forventning alligevel ikke passer til din bærbar, så har vi et nemt retursystem der gør, at du indenfor få dage vil modtage den helt rigtige vare til din bærbare computer.

Vi håber du bliver glad for din nye Apple strømforsyning.


Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.