Datamarked logo
0 Til kurven

Harddisk til Dell bærbar


Velkommen. På denne side, kan du se vores store udvalg af Dell harddiske.

Mange går helt i panik hvis deres harddisk i deres bærbar går i stykker, men det er faktisk ikke så slemt. Ofte kan man nemlig selv skifte den, og du kan købe din nye harddisk lige her.

Søg blandt vores mange modeller og find din bærbare model i listen nedenfor. Hvorefter du ledes videre til siden hvor du kan købe din nye Dell HDD

Hvis du ikke kan finde den Dell harddisk som du skal bruge til din Dell bærbar, så kan du prøve at bruge vores søgefunktion i topbanneret hvor du skriver din bærbars model nummer og så skulle du gerne komme frem til den harddisk som passer til din bærbar.

Hvis du stadig ikke kan finde din vare, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 40 00 10 og spørge om hjælp. Alternativt kan du også sende os en e-mail til salg@datamarked.dk hvori du skriver din computermodel samt indsætter et billede af det bagerste tilslutnings interface på harddisken. (Forvirret? – se mere her). Så vil vores dygtige medarbejdere i kundeservicen hjælpe dig med, at finde netop den vare du står og mangler. Endvidere vil vi, hvis vi ikke selv har den hjemme, gøre hvad vi kan for at finde din nye reservedel og så endda til den bedst mulige pris.

Din vare pakkes forsvarligt ind, så du med sikkerhed kan tage den i brug når du modtager den. Skulle det ske at der sker noget med harddisken under forsendelsen, eller at varen mod forventning alligevel ikke passer til din bærbar, så har vi et nemt retursystem der gør, at du indenfor få dage vil modtage den helt rigtige vare til din bærbare computer.

Så med vores prisgaranti, Danmarks største lager og dag-til-dag levering vil du kunne modtage din nye billige Dell harddisk allerede i morgen.


Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.