Datamarked kundeservice

Hvis du overvejer at investere i en Macbook, kan du med fordel købe den brugt hos Datamarked.dk. Ved at købe den brugt hos Datamarked sikrer vi dig, udover en af markedets laveste priser, også et rigtig godt produkt med 1 års garanti. Macbooks er bl.a. kendte for at have en vedvarende, god kvalitet, selvom den er flere år gammel.

Hos Datamarked leverer vi altid din Macbook med 14 dages returret samt med fuld refundering af din betaling. På denne måde kan du se og afprøve produktet og stadig få refunderet dine penge, såfremt computeren mod forventning ikke lever op til dine krav, eller hvis du fortryder dit køb.

Ved køb af brugt Macbook, får du en bærbar med lækkert og funktionelt interface og design samt en hurtig processor, som gør den meget brugervenlig, og den har en nem opkobling og synergi imellem andre enheder fra Apple. 


Har du brug for hjælp til at finde din næste Mac?
Så kan du med fordel læse vores PC Guide, der giver dig et par gode råd med på vejen:  PC Guide - Find den rigtige computer til dit behov

Har du styr på hvilken stand din genbrugte Macbook skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.

Apple Macbook
 
Apple Macbook

Apple MacBook Pro


   
Apple Macbook Pro 13" Apple Macbook Pro 15"

Apple MacBook Air

 
Apple Macbook Air 13"Vælg en brugt MacBook og spar tusindvis af kroner

Tager du ud til en forhandler for at erhverve dig en sprit ny MacBook, er der ingen tvivl om, at du roligt kan regne med at skulle betale markant mere for din MacBook, end hvis du lod dit valg falde på en brugt. Ved at vælge en brugt MacBook har du eksempelvis mulighed for at opgradere din nuværende MacBook til en nyere model – men til en pris, som er langt mindre end det, som det vil koste dig at få fat på en ny en af slagsen.

Se her hvorfor iværksætteren Martin Thorborg mener man skal vælge Apple's Mac computere frem for en almindelig PC

 

 

Forskellige modeller til lave priser

Hos Datamarked tilbyder vi en række forskellige Macbooks, så du kan finde præcis den Macbook, som passer til dig i forhold til model, årgang, harddisk mm. Derudover findes nogle af de bedste priser på markedet hos Datamarked. Vi stræber nemlig altid efter at kunne tilbyde vores kunder den bedste pris på markedet. Derfor kan Datamarked.dk tilbyde priser, som mange andre udbydere på markedet ikke kan konkurrere med.

Derudover sikrer vi hos Datamarked.dk altid formatering af harddisk fra den tidligere bruger, så du får leveret en brugt Macbook, som er så god som ny. Hos Datamarked sikrer vi dig, at du får den bedste, brugte Macbook til den laveste pris.Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.