ERHVERVSLOGIN

Blæser til Toshiba bærbar


Toshiba blæser til din bærbar i høj kvalitet til lavpris. Vores Toshiba blæser er produceret specifikt til Toshiba for at passe nøjagtigt. Sammenlign din gamle Toshiba blæser med vores, for at være sikker på at varen er identisk.

For at finde din nye blæser skal du blot klikke på din Toshiba model, og derefter vil du blive guidet videre til at finde din nye Toshiba blæser. Hvis du ikke kan finde modellen af din Toshiba bærbar i listen nedenfor, så kontakt da venligst vores kundeservice enten på tlf: 70400010 eller på mail: salg@datamarked.dk hvori du skal vedhæfte et billede af blæseren på undersiden og oversiden med lineal liggende under blæseren så vi kan se dimensionerne samt skrive din computer model (evt. også blæserens reservedels nummer), så vil vi gøre hvad vi kan for at finde din Toshiba blæser til dig, hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Datamarked får du landets bedste service, den bedste samt originale Toshiba blæser, forsvarlig forsendelse af din nye Toshibablæser  og da vi har eget lager, kan vi give dag-til-dag levering, hvis du bestiller din blæser inden kl. 16.00 man-torsdag og inden klokken 15.00 på fredage.

Så køb din nye Toshiba blæser i dag og du vil modtage den allerede i morgen.