ERHVERVSLOGIN

Blæser til Microsoft bærbar


Microsoft blæser til din bærbar i høj kvalitet til lavpris. Vores Microsoft blæser er produceret specifikt til Microsoft for at passe nøjagtigt. Sammenlign din gamle Microsoft blæser med vores, for at være sikker på at varen er identisk.

For at finde din nye blæser skal du blot klikke på din Microsoft model, og derefter vil du blive guidet videre til at finde din nye Microsoft blæser. Hvis du ikke kan finde modellen af din Microsoft bærbar i listen nedenfor, så kontakt da venligst vores kundeservice enten på tlf: 70400010 eller på mail: salg@datamarked.dk hvori du skal vedhæfte et billede af blæseren på undersiden og oversiden med lineal liggende under blæseren så vi kan se dimensionerne samt skrive din computer model (evt. også blæserens reservedels nummer), så vil vi gøre hvad vi kan for at finde din Microsoft blæser til dig, hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Datamarked får du landets bedste service, den bedste samt originale Microsoft blæser, forsvarlig forsendelse af din nye Microsoftblæser  og da vi har eget lager, kan vi give dag-til-dag levering, hvis du bestiller din blæser inden kl. 16.00 man-torsdag og inden klokken 15.00 på fredage.

Så køb din nye Microsoft blæser i dag og du vil modtage den allerede i morgen.