ERHVERVSLOGIN

Blæser til Apple bærbar


Apple blæser til din bærbar i høj kvalitet til lavpris. Vores Apple blæser er produceret specifikt til Apple for at passe nøjagtigt. Sammenlign din gamle Apple blæser med vores, for at være sikker på at varen er identisk.

For at finde din nye blæser skal du blot klikke på din Apple model, og derefter vil du blive guidet videre til at finde din nye Apple blæser. Hvis du ikke kan finde modellen af din Apple bærbar i listen nedenfor, så kontakt da venligst vores kundeservice enten på tlf: 70400010 eller på mail: salg@datamarked.dk hvori du skal vedhæfte et billede af blæseren på undersiden og oversiden med lineal liggende under blæseren så vi kan se dimensionerne samt skrive din computer model (evt. også blæserens reservedels nummer), så vil vi gøre hvad vi kan for at finde din Apple blæser til dig, hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Datamarked får du landets bedste service, den bedste samt originale Apple blæser, forsvarlig forsendelse af din nye Appleblæser  og da vi har eget lager, kan vi give dag-til-dag levering, hvis du bestiller din blæser inden kl. 16.00 man-torsdag og inden klokken 15.00 på fredage.

Så køb din nye Apple blæser i dag og du vil modtage den allerede i morgen.