ERHVERVSLOGIN

Batteri til Toshiba bærbar


Toshiba batteri til din bærbar i høj kvalitet til lavpris. Vores Toshiba batteri er produceret specifikt til Toshiba's maskiner for at passe nøjagtigt. Sammenlign dit gamle Toshiba batteri med vores, for at være sikker på at varen er identisk.

For at finde dit nye batteri skal du blot klikke på din Toshiba model, og derefter vil du blive guidet videre til at finde dit nye Toshiba batteri. Hvis du ikke kan finde modellen af din Toshiba bærbar i listen nedenfor, så kontakt da venligst vores kundeservice enten på tlf: 70400010 eller på mail: salg@datamarked.dk hvori du skal skrive din computer model og evt. Volt og Ampere (det står på dit gamle batteri - tag evt. et billede og send med), så vil vi gøre hvad vi kan for at finde dit Toshiba batteri til dig, hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Datamarked får du landets bedste service, det bedste Toshiba batteri, forsvarlig forsendelse af dit nye Toshiba batteri  og da vi har eget lager, kan vi give dag-til-dag levering, hvis du bestiller dit batteri inden kl. 16.00 man-torsdag og inden klokken 15.00 på fredage.

Så køb dit nye Toshiba batteri i dag og du vil modtage det allerede i morgen.