PRIVAT | ERHVERV

Batteri reservedels nummer


For at finde det korrekte batteri til din bærbar kan du søge på batteriets reservedels nummer, som står angivet på mærkaten bag på batteriet.
Vi leverer batterier til din bærbar i høj kvalitet til lav pris. Sammenlign altid dit gamle batteri Volt for at være sikker på, at varen passer. Bemærk: mAh er batteriets kapacitet og denne kan variere i forhold til det gamle batteri.
Batteriet til din bærbare computer sendes direkte fra eget lager, så vi kan garantere hurtig levering og forsvarlig forsendelse.
Kan du ikke finde batteriet ud fra reservedelsnummeret, så prøv søgefunktionen i topbanneret eller kontakt os på tlf. 70 40 00 10 / salg@datamarked.dk. Vores kundeservice vil med glæde hjælpe dig med at finde det batteri som passer til din bærbar.
Husk, at du altid kan sende dit batteri retur hvis det ikke passer, så vil vi ombytte det til et batteri som passer til din bærbare computer.
Reservedels nummer på batteri til bærbar

”92P1095” er batteriets reservedels nummer og ”10.8V” er batteriets udgangs spænding. Volt skal helst være nogenlunde samme som original batteri, eller mindre. mAh må gerne variere da batterier kan være opbygget af forskellige typer celler som hver har deres kapacitet.
 

Liste af reservedels nr.