ERHVERVSLOGIN

Batteri til Ibm bærbar


Ibm batteri til din bærbar i høj kvalitet til lavpris. Vores Ibm batteri er produceret specifikt til Ibm's maskiner for at passe nøjagtigt. Sammenlign dit gamle Ibm batteri med vores, for at være sikker på at varen er identisk.

For at finde dit nye batteri skal du blot klikke på din Ibm model, og derefter vil du blive guidet videre til at finde dit nye Ibm batteri. Hvis du ikke kan finde modellen af din Ibm bærbar i listen nedenfor, så kontakt da venligst vores kundeservice enten på tlf: 70400010 eller på mail: salg@datamarked.dk hvori du skal skrive din computer model og evt. Volt og Ampere (det står på dit gamle batteri - tag evt. et billede og send med), så vil vi gøre hvad vi kan for at finde dit Ibm batteri til dig, hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Datamarked får du landets bedste service, det bedste Ibm batteri, forsvarlig forsendelse af dit nye Ibm batteri  og da vi har eget lager, kan vi give dag-til-dag levering, hvis du bestiller dit batteri inden kl. 16.00 man-torsdag og inden klokken 15.00 på fredage.

Så køb dit nye Ibm batteri i dag og du vil modtage det allerede i morgen.