0 Til kurven

Strømforsyning til Acer bærbar


Velkommen til vores side for Acer strømforsyning

Hos os får du altid den bedste service, hurtigste levering samt bedste pris. Vi har nemlig prisgaranti, og du kan derfor altid få din vare billigst hos os, da vi matcher prisen på din strømforsyning hvis du finder den billigere et andet sted. 
Derudover har vi også Danmarks største udvalg af reservedele til din bærbar, og skulle det ske at der er en vare vi ikke har på lager, så finder vi den meget gerne til dig andetsteds og stadig til den bedst mulige pris. Derfor får du det ikke meget bedre end hos os, og til sidst skal det også nævnes, at vi har dag-til-dag levering såfremt du bestiller din vare senest kl 16 alle hverdage (fredage senest kl 15)

For at finde din vare skal du blot klikke på din model i listen nedenfor, og derefter vil du blive guidet videre til at finde din nye Acer adapter. Hvis du ikke kan finde modellen af din Acer bærbar i listen nedenfor, så kontakt da venligst vores kundeservice enten på tlf: 70400010 eller på mail: salg@datamarked.dk hvori du skal skrive din computer model og evt. Volt og Ampere (det står på din gamle strømforsyning eller i bunden af din computer - tag evt. et billede og send med), så vil vi gøre hvad vi kan for at finde din Acer strømforsyning til dig, hurtigst muligt og til den bedste pris.

Vores strømforsyning er i høj kvalitet og produceret så den passer til din Acer bærbar.

Husk, at vi har fuld garanti og reklamationsret, samt et nemt system til at ordne returvarer både ved reklamationer hvor du ønsker pengene tilbage, eller blot ved ombytning af varer.Så med vores prisgaranti, Danmarks største lager og dag-til-dag levering vil du kunne modtage din nye billige Acer strømforsyning allerede i morgen.