Pssst! Er du på udkig efter et super godt tilbud på genbrugt IT? Så klik her for at se vores lagersalg

Datamarked kundeservice

Strømforsyninger


Her er vores side med alle vores strømforsyninger.

Vores strømforsyninger i listen nedenfor giver optimal udnyttelse af din bærbar, og de leveres alle med strømkabel til stikkontakt.

Alle vores adaptere er lavet så de passer specifikt til din bærbar. Derudover sælger vi kun den bedste kvalitet samt yder den bedste service i form af prisgaranti, størst udvalg samt dag-til-dag levering.
For at finde netop den reservedel der passer til din bærbare skal du blot finde din model i listen her nedenfor, og derefter vil du kunne finde din nye strømforsyning. Prøv evt. vores søgefunktion i topbanneret, hvis du ikke synes du kan finde din model i listen.

Hvis du slet ikke kan finde din bærbare model eller generelt har brug for hjælp eller har spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe til os og få hjælp. Ring til os på 70 40 00 10. Du kan alternativt også sende en mail til salg@datamarked.dk hvori du vedhæfter et billede af din gamle strømforsyning, samt skriver volt og ampere samt din bærbars model nummer – så vil vi gøre hvad vi kan, for at finde din nye vare til dig.Vi håber du bliver glad for din nye strømforsyning.

Vis reservedels-nummer

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.