Datamarked kundeservice

Giv dit erhvervs IT nyt liv

Står jeres virksomhed med overskydende IT-udstyr, der ikke længere kommer til anvendelse? Hos os forstår vi, at tiden er essentiel for at bevare værdien af dit udstyr. Ved at handle proaktivt, ikke alene kan I omdanne jeres overskydende udstyr til værdifulde ressourcer, men også bidrage til miljøbeskyttelse. Vi tilbyder at evaluere jeres brugte IT-udstyr og præsentere et attraktivt tilbud.

Det er en ofte overset mulighed, at virksomheder faktisk kan generere indtægter fra deres ubrugte IT-udstyr. Ved at sælge det inden det mister sin værdi, kan I realisere en signifikant finansiel fordel.

Vigtigt: Vi modtager gerne partier af udstyr, forudsat at de består af mindst 20 enheder og ikke er ældre end 8 år.

For en glat og sikker transaktion accepterer vi kun udstyr fra registrerede virksomheder med et gyldigt CVR-nummer.

Lad os sammen omskabe jeres ubrugte IT-ressourcer til en bæredygtig gevinst for både jeres virksomhed og miljøet. Kontakt os for at tage det første skridt.
 

Hos Datamarked er vi engagerede i at fremme en bæredygtig tilgang til IT-udstyr gennem genbrug og genanvendelse. Ved at give dit brugte IT-udstyr en ny chance, bidrager du ikke kun til miljøbeskyttelse, men også til at støtte en cirkulær økonomi, hvor ressourcer udnyttes optimalt.

Vi er særligt interesserede i:

  • Bærbare computere fra anerkendte mærker som Lenovo & HP.
  • Stationære computere og computerskærme.
  • Apple-enheder, herunder iPhone, iPad, MacBook, og iMac.
  • Også mindre defekte enheder, som vi kan reparere og renovere, er velkomne.
Hvordan bidrager du?
Dit valg om at lade os opkøbe og revitalisere dit brugte IT-udstyr spiller en central rolle i at minimere affald og reducere behovet for nyproduktion. Samtidig tilbyder det en fordelagtig mulighed for andre at opgradere deres IT på en økonomisk og miljøvenlig måde.

Processen:

  1. Kontakt: Send en e-mail til erhverv@datamarked.dk med en kort beskrivelse og liste over dit udstyr. For større mængder, kan specifikke aftaler arrangeres.
  2. Inspektion: Alt opkøbt udstyr gennemgår en grundig test og rengøring. Vi sørger for sikker datasletning i overensstemmelse med GDPR-lovgivningen, samt kan vi udføre certifikater på vores processor.
  3. Rapportering og Betaling: Vores teknikere udarbejder en detaljeret rapport, der inkluderer en evaluering og den endelige pris. Efter godkendelse overføres betalingen til jer.
  4. Logistik: Vi kan assistere med fragten dog aftales dette mellem begge parter-
Ved at vælge Datamarked, støtter du en grønnere fremtid og får økonomisk værdi af dit uudnyttede IT-udstyr. Lad os sammen gøre en forskel for miljøet. 
 
Har vi fået skabt en interesse hos jer? - Se hvad vi har at tilbyde 

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.