Det Grønne Valg
0 Til kurven

Brugt iPad 6

Apple iPad 6 udkom i 2018 og er udstyret med en Retina-skærm, som er Apples bedste skærmkvalitet, hvilket betyder, at den visuelle oplevelse er optimal. Derudover er iPad 6 udstyret med Apples A10 Fusion-processor, er endnu hurtigere end tidligere modeller, hvilket sikrer en kanon brugeroplevelse.
Når du køber en iPad hos Datamarked følger der naturligvis en strømforsyning, samt USB laderkabel.

Kompatibel med nyeste iOS?
Følg linket for at se listen over hvilket iOS dit genbrugte Apple-produkt kan opdateres til:  iOS opdateringsliste

Har du styr på hvilken stand din genbrugte iPad skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.

6. generations iPad fra 2018! Flot Retina-skærm og fremragende kvalitet

2.695,00.-

2.156,00.- excl. moms

5 stk. på lager

dmipad1247B

 

Funktioner

  • At se videoer og spille spil er nogle af de største grunde til, at folk køber en iPad, og iPad 6 skuffer ikke. Med ny forbedret processor, flere RAM og optimeret batterilevetid, er iPad 6 perfekt til alle, der vil at have ydeevne og elegance lige ved hånden.
  • Retina-skærmen leverer forrygende opløsning og lysstyrke, hvilket gør iPad 6 til den perfekte enhed til at se film mens du er på farten. Dens skærm er perfekt til at se eller streame videoer, surfe på nettet og like billeder på Instagram.
  • Udstyret med det nyeste iOS har iPad 6 et af de bedste operativsystemer der findes til tablets. iOS giver dig adgang til en million forskellige applikationer, som du kan bruge til at udnytte iPad 6's muligheder fuldt ud.

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.