ERHVERVSLOGIN

CPU køler reservedels nummer


Reservedels nummer på CPU køler til bærbar afmonteret For at finde den korrekte CPU køler til din bærbar kan du søge på CPU kølerens reservedels nummer. Har du ikke reservedels nummeret på CPU køleren så bedes du sende et billede af den gamle CPU køler afmonteret og angivelse af computer model til vores mail(salg@datamarked.dk) for at vi derefter kan undersøge hvilken type du skal bruge.
Vi leverer CPU kølere til din bærbar i høj kvalitet til lav pris. Sammenlign altid din gamle CPU køler for at være sikker på, at varen passer. Bemærk: CPU kølerens kølepasta bør skiftes sammen med CPU køleren for at garantere effektiv nedkøling.
CPU kølerens til din bærbare computer sendes direkte fra eget lager, så vi kan garantere hurtig levering og forsvarlig forsendelse.
Kan du ikke finde CPU køleren ud fra reservedelsnummeret, så prøv model søgefunktionen i topbanneret eller kontakt os på salg@datamarked.dk. Vores kundeservice vil med glæde hjælpe dig med at finde den CPU kølerens som passer til din bærbar.
Husk, at du altid kan sende den forkerte CPU køler retur hvis den ikke passer, så vil vi ombytte det til en CPU køler som passer til din bærbare computer.

CPU køler afmonteret for at tage billede af motherboard stik og strømforsynings stikket.

Liste af reservedels nr.