ERHVERVSLOGIN

Bil adapter reservedels nummer


For at finde den korrekte bil adapter til din bærbar kan du søge på bil adapterens reservedels nummer, som står angivet på mærkaten bag på din gamle 220V strømforsyning. Alternativt kan du søge på bærbar model i vores søgeformular øverst.
Vi leverer strømforsyninger til din bærbar i høj kvalitet til lav pris. Sammenlign altid din gamle strømforsyning med vores for at være sikker på, at varen er identisk.
Strømforsyningen til din bærbare computer sendes direkte fra eget lager, så vi kan garantere hurtig levering og forsvarlig forsendelse.
Kan du ikke finde den reservedel til din bærbar som du skal bruge, så prøv søgefunktionen i topbanneret eller kontakt os på tlf. 70 40 00 10 / Mail på salg@datamarked.dk. Vores kundeservice vil med glæde hjælpe dig med at finde den strømforsyning som passer til din bærbare.
Husk, at du altid kan sende din strømforsyning retur hvis den ikke passer, så vil vi ombytte den til en strømforsyning som passer til din bærbare computer.
Reservedels nummer på bil adapter til bærbar
”HSTNN-C02C” er strømforsyningens reservedels nummer og ”18.5V 3.5A” er strømforsyningens udgangs spænding. Volt skal helst være nogenlunde samme som original strømforsyningen, men Ampere må gerne være højere da computeren selv trækker den nødvendige strøm mængde.

Liste af reservedels nr.