ERHVERVSLOGIN

Beskyttelsesfilm til Torque tablet


Torque beskyttelsesfilm til din tablet i høj kvalitet til lavpris. Vores Torque beskyttelsesfilm er produceret specifikt til Torque for at passe nøjagtigt. Sammenlign dit gamle Torque beskyttelsesfilm med vores, for at være sikker på at varen er identisk.

For at finde dit nye beskyttelsesfilm skal du blot klikke på din Torque model i listen nedenfor, og derefter vil du blive guidet videre til at finde dit nye Torque beskyttelsesfilm. Hvis du ikke kan finde modellen af din Torque tablet, så kontakt da venligst vores kundeservice enten på tlf: 70400010 eller på mail: salg@datamarked.dk hvori du skal skrive din tablets producent samt modelnummer (tag evt. et billede af nødvendige oplysninger), så vil vi gøre hvad vi kan for at finde dit Torque beskyttelsesfilm til dig, hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Datamarked får du landets bedste service, det bedste samt originale Torque beskyttelsesfilm, forsvarlig forsendelse af dit nye Torque beskyttelsesfilm  og da vi har eget lager, kan vi give dag-til-dag levering, hvis du bestiller dit beskyttelsesfilm inden kl. 16.00 man-torsdag og inden klokken 15.00 på fredage.

Så køb dit nye Torque beskyttelsesfilm i dag og du vil modtage det allerede i morgen.