Cyber Monday på Datamarked.dk

Brugt iPhone 4 / 4S


iPhone 4 er en legendarisk og ikonisk telefon, med mange år på bagen efterhånden (den blev lanceret helt tilbage i 2010!). Alligevel ser den stadig slående ud, med et letgenkendeligt design bestående af rustfrit stål langs hele kanten. Den er mindre end nærmest nogen anden smartphone du kan få i dag. Så hvis du gerne vil have en smartphone du kan have i lommen, og stadig have plads til andre ting, er iPhone 4 måske lige noget for dig.

OBS: Nu om dage er iPhone 4 forældet som smartphone. Apple er for længst stoppet med at understøtte den med opdateringer af styresystemet, og det er de færreste apps som den er kompatibel med i dag.

Se vores oversigt over hvilke telefoner kan opdateres til hvilke versioner af iOS her.

Alderen og den manglende funktionalitet på iPhone 4 gør til gengæld at den er en ultimativ prisbasker i dag. Hvis du bare vil have en billig telefon der kan det en telefon skal kunne, og så heller ikke mere, så er iPhone 4 perfekt til dig.

Har du styr på hvilken stand din genbrugte iPhone skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.

brugt iphone 4 og 4s
nulstil
Grade
Kapacitet (GB)
Farve

Der er desværre ingen produkter i denne kategori på nuværende tidspunkt

brugte iphone 4 og 4s funktioner

Funktioner

  • Hvis du er på udkig efter en telefon der ikke flyder meget i lommen, så er iPhone 4/4S med sin 3,5-tommer skærm det ideelle valg.
  • Apple iPhone 4/4S er en af de ældre generation af iPhone, men det kan stadig køre de vigtigste apps, der hjælper dig, når du har brug for det.
  • Træt af at transportere en stor, klodset og tung telefon? Med en vægt på 140 gram er denne telefon meget praktisk.

Stor besparelse – samme kvalitet

Når du som forbruger beslutter dig for at erhverve en brugt telefon i stedet for at købe en sprit ny, vil du ofte have mulighed for at få dig et godt produkt i en endog rigtig god stand. Når vi hos Datamarked forhandler brugte iPhones, sørger vi altid for nøje at kvalitetstjekke de mange forskellige produkter, som kommer ind ad døren, således du altid kan være helt stensikker på, at du vil kunne få dig et godt og solidt produkt, som du kan få størst mulig glæde af.

Leder du efter en nyere model?

Såfremt du godt kunne tænke dig at få fat på iPhone, som er brugt, men som dog er en af de lidt nyere modeller, vil der bestemt være rig mulighed for, at dette kan lade sig gøre. Vi forhandler hos Datamarked et væld af forskellige modeller – blandt andet kan du her på shoppen også finde et stort udvalg indenfor brugte iPhone 5 samt brugte iPhone 6 telefoner, som der naturligvis også er rig mulighed for, at du vil kunne erhverve dig til en særdeles fornuftig pris.

Reservedele og tilbehør til iPhone 4 / 4S

Datamarked har et stort udvalg af reservedele og tilbehør til Apple iPhone 4 / 4S i høj kvalitet.

Vi sender direkte fra eget lager, så vi kan garantere hurtig og forsvarlig forsendelse. Har du spørgsmål til vores produkter kan du kontakte kundeservice på e-mail salg@datamarked.dk eller tlf. 70400010

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.