PRIVAT | ERHVERV

Rensning og klargøring af bærbar

 

Alle bærbare computere bliver renset og klargjort på vores eget professionelle værksted af erfarne teknikere for at sikre en høj kvalitet af alle vore produkter. Du kan læse mere om vores rensningsproces af bærbare i nedenstående rensningsbeskrivelse.

 

En PC-klargøring består af følgende:

Rensning af bærbar computer - Windows rens

 1. Gennemtest af hardware.

 2. Rengøring / Kvalitetskontrol.

 3. Formattering / Fjernelse af tidligere indhold på harddisken.

 4. Re-installation af styresystem (som regel Windows XP, 7 eller 10)

 5. Installation af drivere.

 6. Pakning

 


 

 

Detaljeret beskrivelse af de 6 klargøringsfaser:

 

 1. Alt hardware bliver testet og afprøvet med vores egne test programmer og af erfarne teknikere, såfremt en fejl skulle være tilstede vil denne maskine blive ombyttet hos vores leverandører.

 2. Maskinen bliver rengjort med special rengøringsmiddel og gået efter så vi kan levere en PC som vi selv kan stå indenfor, hermed menes om skærm er ridset eller om teksten på tasterne er slidt væk (bærbar pc) eller harddisken larmer osv. såfremt der måtte være en af ovenstående eksempler, da bliver delen(e) udskiftet og testet igen.

 3. Det er sjældent at vi modtager maskiner med indhold da vores leverandører som regel sørger for at dette er blevet fjernet helt. Dog tager vi altid forbehold for dette og bruger altid vores eget software/hardware for rensning af pc'en så alt tidligere software bliver fjernet og ikke kan frembringes.

 4. For at levere en computeren som er køreklar til dig, sørger vi altid for at installere styresystem / operativsystem som i de fleste tilfælde vil være Windows XP, 7 eller 10. Dette gøres dog kun i det omfang der er licens på maskinen til det (hvilket der ofte er).

 5. Vi sørger derudover også for at alle de nyeste drivere vil blive indlæst i forbindelse med installation af styresystemet.

 6. Til slut bliver maskinen pakket i forsvarlig emballeret papkasse sammen med strømforsyning og sat til side til du bestiller den.

Såfremt der skulle være ønske om specielt software, så som kontorpakker (tekstbehandling, regneark og præsentations software) eller antivirus er vi også behjælpelige med dette, kontakt vores salgsafdeling med dine ønsker.

 

Klik her for at se vores nuværende udvalg af bærbare computere

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.