ERHVERVSLOGIN

SALG/SUPPORT

tlf. 70 40 00 10
salg@datamarked.dk

FULD RETURRET

14 dages returret

HURTIG LEVERING

1-2 dages levering

100.000+ PRODUKTER

Over 10.000 varenumre

Brugt MacBook Pro 15'' - køb billig MacBook lige her!

Er du på udkig efter en billig MacBook Pro 15”, så kan du her på siden finde netop den computer, du leder efter. Hos Datamarked tilbyder vi brugte MacBook Pro 15,4”, og med denne model kan du få en computer med SSD SATA harddisk og 8 GB RAM, der gør at computeren starter og arbejder hurtigt, så du ikke har meget ventetid, før du kan påbegynde dit arbejde. Med sin 15” skærm og 256 MB GeForce grafikkort får du en computer, der kan dække dine basale behov for at surfe på nettet og er ideel til at løse skole- eller arbejdsopgaver. 

Vores Apple MacBook bærbar computere har været brugt i erhvervs øjemed, og er derfor af væsentlig højere kvalitet end normale forbruger bærbare.

Vi garanterer, at den modtagne brugte Apple MacBook bærbar computer, er rengjort og ny installeret samt klar til brug ved levering.

Vi garanterer tilfredshed, ellers kan du returnere varen indenfor 14 dage og få din betaling refunderet. Alle vore Apple bærbare leveres incl. strømforsyning og 220V kabel samt installeret klar til brug.


 

Visning: KatalogListe

Hvorfor skal du vælge en MacBook Pro 15,4"?

  • Vedvarende god kvalitet selvom bærbaren bliver 2-3-4-5 år gammel
  • Synkroniser nemt med din iPhone, iPad & iPod
  • Mindre sandsynlighed for virus end en PC
  • Lækkert design og funktionalitet
  • Hurtig start og program opstart
  • Brugervenlighed i top klasse
  • Op til 50% besparelse
  • Undgå systemfejl

Store besparelser ved at købe af brugt MacBook Pro 15"

En MacBook Pro 15” er en solid computer med en lang levetid, og derfor kan du ved at købe en brugt få en rigtig god computer, der kan anvendes i mange år, uden at det koster dig en formue. Hos Datamarked ligger vi stor vægt på at give dig muligheden for at købe en god computer til en lav pris, og vi sørger altid for, at din nye computer er klar til brug og fungerer som ny, når du modtager den.
Klik her for at se tilbehør som vi kan tilbyde til din bærbare computer
 
 
 
 
Er du i tvivl, så se her vores klargørings procedure:
Klargøring af brugt bærbar pc til dig