ERHVERVSLOGIN

SALG/SUPPORT

tlf. 70 40 00 10
salg@datamarked.dk

FULD RETURRET

14 dages returret

HURTIG LEVERING

1-2 dages levering

100.000+ PRODUKTER

Over 10.000 varenumre

Brugt MacBook Air 13'' - en billig bærbar i høj kvalitet

Overvejer du at investere i en MacBook Air 13”, så kan du spare mange penge ved at købe en brugt model hos Datamarked. Hos Datamarked sørger vi for at klargøre brugte computere, så din computer føles som ny, første gang du tænder den. Hvis du vælger at købe din MacBook Air 13” hos os, får du en velfungerende brugt computer med en fortsat lang levetid til en pris, der ligger langt under den normale pris for en ny. 

Vore Apple MacBook bærbar computere har været brugt i erhvervs øjemed, og er derfor af væsentlig højere kvalitet end normale forbruger bærbare.

Vi garanterer, at den modtagne brugte Apple MacBook bærbar computer, er rengjort og ny installeret samt klar til brug ved levering. Vi garanterer tilfredshed, ellers kan du returnere varen indenfor 14 dage og få din betaling refunderet. Alle vore Apple bærbare leveres incl. strømforsyning og 220V kabel samt installeret klar til brug.


Visning: KatalogListeFå en lille og hurtig computer som let kan medbringes i tasken

En MacBook Air 13” sætter nærmest ingen begrænsninger for, hvor du kan anvende din computer. Med sin 13” skærm og en vægt på 1,54 kilo, er den let at håndtere både i tog, bus eller liggende i sofaen, og den lille størrelse gør, at den er let at få plads til i tasken. Samtidig er en MacBook Air 13” lynhurtig til at starte op og med en SSD harddisk og 4 eller 8 GB RAM alt efter modellen, bevarer den sin hurtighed i sin mangeårige levetid.

Find din MacBook Air 13” på denne side

Hvis du ønsker, at din næste computer skal være en MacBook Air 13”, så har du rig mulighed for at finde en billig brugt model her på siden. Vi giver altid 1 års garanti, når du køber hos os, og vi kan stå inde for, at din nye computer kan leve op til dine forventninger, og at den fungerer optimalt, selvom den er brugt. 

 


Hvorfor skal du vælge en MacBook Air 13" ?

 
  • Vedvarende god kvalitet selvom bærbaren bliver 2-3-4-5 år gammel
  • Synkroniser nemt med din iPhone, iPad/iPod
  • Mindre sandsynlighed for virus end en PC
  • Lækkert design og funktionalitet
  • Hurtig opstart og program start
  • Brugervenlighed i top 
  • Op til 50% besparelse
  • Undgå systemfejl
 
 

Ja, det er vel som man siger: "Once you go Mac - you'll never go back" ;-)


 


Klik her for at se tilbehør som vi kan tilbyde til din bærbare computer
 
 
 
 
Er du i tvivl, så se her vores klargørings procedure:
Klargøring af brugt bærbar pc til dig