Datamarked kundeservice

Brugt iPad Air 4

 

Leder du efter en brugt iPad Air 4, der er både praktisk, funktionel og i god stand? Datamarked tilbyder et bredt udvalg af refurbished iPad Air 4, der er blevet grundigt testet og istandsat.

Hvad er en refurbished iPad Air 4?

En refurbished iPad Air 4 er en brugt iPad, der er blevet nulstillet og opdateret til den nyeste software. Den er derefter blevet grundigt testet og istandsat af vores erfarne teknikere. Dette sikrer, at du får en iPad, der fungerer som ny, men til en lavere pris.

Hvorfor vælge en refurbished iPad Air 4 fra Datamarked?

  • Bredt udvalg: Vi tilbyder et bredt udvalg af refurbished iPad Air 4 i forskellige farver, lagerkapaciteter og tilstandsklasser.
  • 2 års garanti: Vi tilbyder 2 års garanti på alle vores refurbished iPad Air 4, så du kan være sikker på, at du er dækket, hvis der skulle opstå fejl.
  • 14 dages fortrydelsesret: Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesret, så du kan prøve din refurbished iPad Air 4 uden risiko.


Kompatibel med nyeste iOS?
Følg linket for at se listen over hvilket iOS dit genbrugte Apple-produkt kan opdateres til:  iOS opdateringsliste

Har du styr på hvilken stand din genbrugte iPad skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.


Brugt iPad Air

Der er desværre ingen produkter i denne kategori på nuværende tidspunkt

Brugt iPad Air

iPad Air 4 Specifikationer

Lad ikke dens tynde og lette design narre dig. iPad Air 4 er en kraftfuld tablet, der er spækket med funktioner. Med en vægt på under 460 gram er den utrolig komfortabel at bruge, og du kan mærke kvaliteten af produktet i dine hænder.

iPad Air 4 har Touch ID, så du nemt og sikkert kan låse din tablet op og godkende køb. Du kan også bruge Touch ID til at foretage hurtige betalinger med Apple Pay.

Selvom iPad Air 4 er tynd og let, er den ikke gået på kompromis med ydeevnen. Den drives af Apples A14 Bionic-chip, som er den samme chip, der bruges i iPhone 12-serien. A14 Bionic-chippen er utrolig hurtig og kraftfuld, så du kan køre alle de apps, du har brug for, uden forsinkelser.


Her er nogle af de vigtigste specifikationer for iPad Air 4:
  • 10,9-tommer Liquid Retina-skærm
  • A14 Bionic-chip
  • 12MP bagkamera og 7MP FaceTime HD-frontkamera
  • Touch ID
  • USB-C-port
  • Wi-Fi 6 og Bluetooth 5.0
  • Op til 10 timers batterilevetid

iPad Air 4 er den perfekte tablet for alle, der ønsker en kraftfuld og bærbar enhed. Den er perfekt til at arbejde, studere, spille spil og underholde sig.

Her er et par af de ting, der adskiller iPad Air 4 fra iPad Air 3:
  • iPad Air 4 har en A14 Bionic-chip, mens iPad Air 3 har en A12 Bionic-chip.
  • iPad Air 4 har en 10,9-tommer Liquid Retina-skærm, mens iPad Air 3 har en 10,5-tommer Retina-skærm.
  • iPad Air 4 har USB-C-port, mens iPad Air 3 har en Lightning-port.

Hvis du leder efter en kraftfuld og bærbar tablet, er iPad Air 4 et fremragende valg. Den er hurtigere, mere kraftfuld og har en bedre skærm end iPad Air 3.


Tilbehør til iPad Air

Datamarked har et stort udvalg af tilbehør og reservedele til Apple iPad Air 4 i høj kvalitet.

Vi sender direkte fra eget lager, så vi kan garantere hurtig og forsvarlig forsendelse. Har du spørgsmål til vores produkter kan du kontakte kundeservice på e-mail salg@datamarked.dk eller tlf. 70400010 

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.