ERHVERVSLOGIN

SALG/SUPPORT

tlf. 70 40 00 10
salg@datamarked.dk

FULD RETURRET

14 dages returret

HURTIG LEVERING

1-2 dages levering

100.000+ PRODUKTER

Over 10.000 varenumre

Mobil telefon

Hos Datamarked forhandler vi et stort og alsidigt sortiment af brugte mobiler. I denne kategori kan du blandt andet finde dig en brugt iPhone i god stand – og altid til en knivskarp og konkurrencedygtig pris.

Datamarked.dk leverer kun brugte mobiltelefoner af høj kvalitet fra de førende mærker.
Disse er testet inden salg og rengjort
 

Visning: KatalogListe

Spar penge ved køb af mobil brugt

Der er rig mulighed for, at du vil kunne spare en hel del penge ved at gøre dig et køb af en brugt mobil. Priserne på eksempelvis en ny iPhone ligger nemlig ofte på et væsentligt højere prisleje end på brugte modeller, og det kan derfor være en god idé at overveje muligheden for at erhverve dig en brugt, således du kan sikre, at du får mest muligt ud af dine penge.

Brugt mobiltelefon til en favorabel pris

Hvis du godt kunne tænke dig at få fat på en brugt mobil til en pris, der er særdeles fornuftig, er der her rig mulighed for, at du vil kunne gøre dig et godt køb. Datamarked er en webshop, der lægger stor vægt på at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser på de mange forskellige typer af brugte mobiler, som vi er forhandlere af – uanset om du er på jagt efter en brugt iPhone – eller du f.eks. er på udkig efter en brugt iPhone 5S eller en brugt iPhone 6. Tag et kig på det store udvalg her på siden og find lige netop det produkt der passer bedst til dig og dine behov!