ERHVERVSLOGIN

SALG/SUPPORT

tlf. 70 40 00 10
salg@datamarked.dk

FULD RETURRET

14 dages returret

HURTIG LEVERING

1-2 dages levering

100.000+ PRODUKTER

Over 10.000 varenumre

Case til Packard-bell tablet


Packard-bell case til din tablet i høj kvalitet til lavpris. Vores Packard-bell case er produceret specifikt til Packard-bell for at passe nøjagtigt. Sammenlign din gamle Packard-bell case med vores, for at være sikker på at varen er identisk.

For at finde din nye case skal du blot klikke på din Packard-bell model i listen nedenfor, og derefter vil du blive guidet videre til at finde din nye Packard-bell case. Hvis du ikke kan finde modellen af din Packard-bell tablet, så kontakt da venligst vores kundeservice enten på tlf: 70400010 eller på mail: salg@datamarked.dk hvori du skal skrive din tablets producent samt modelnummer (tag evt. et billede af nødvendige oplysninger), så vil vi gøre hvad vi kan for at finde din Packard-bell case til dig, hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Datamarked får du landets bedste service, den bedste samt originale Packard-bell case, forsvarlig forsendelse af din nye Packard-bell case  og da vi har eget lager, kan vi give dag-til-dag levering, hvis du bestiller din case inden kl. 16.00 man-torsdag og inden klokken 15.00 på fredage.

Så køb din nye Packard-bell case i dag og du vil modtage den allerede i morgen.