Batteri til bærbar computer


Står du og mangler et batteri til din bærbar? I listen nedenfor kan du se alle vores producenter af batterier.

For at finde dit nye batteri skal du blot klikke på producenten af din bærbare computer, og derefter vil du blive guidet videre til at finde dit nye batteri. Hvis du ikke kan finde producenten af din bærbar i listen, så kontakt da venligst vores kundeservice enten på tlf: 70 40 00 10 eller på mail: salg@datamarked.dk hvori du skal skrive din computer model og evt. Volt og Ampere (det står på dit gamle batteri), så vil vi gøre hvad vi kan for at finde dit nye batteri dig, hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Datamarked får du landets bedste service, det største udvalg af batterier, forsvarlig forsendelse af dit nye batteri og da vi har eget lager, kan vi give dag-til-dag levering, hvis du bestiller dit batteri inden kl. 16.00 man-torsdag og inden klokken 15.00 på fredage.

Så find og bestil dit nye batteri i dag og du vil modtage det allerede i morgen.

Vis reservedels numre

Andres erfaringer hos Datamarked.dk

Datamarked

Jeg skulle montere ny skærm på en mini bærbar computer, jeg var i tvivl om hvad for en skærm jeg skulle bruge.Hjælpen fra Datamarked var stor, de undersøgte ved deres leverandør hvad for en skærm jeg skulle bruge og sendte billeder af skærmen til mig for at være sikker på det var den rigtige skærm, skærmen blev leveret dagen efter at jeg havde nestilt den.Super service.

Kim

KundevurderingerHar du et spørgsmål?

Skriv dit navn, email og dit spørgsmål, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.