Batteri til bærbar computer


Står du og mangler et batteri til din bærbar? I listen nedenfor kan du se alle vores producenter af batterier.

For at finde dit nye batteri skal du blot klikke på producenten af din bærbare computer, og derefter vil du blive guidet videre til at finde dit nye batteri. Hvis du ikke kan finde producenten af din bærbar i listen, så kontakt da venligst vores kundeservice enten på tlf: 70 40 00 10 eller på mail: salg@datamarked.dk hvori du skal skrive din computer model og evt. Volt og Ampere (det står på dit gamle batteri), så vil vi gøre hvad vi kan for at finde dit nye batteri dig, hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Datamarked får du landets bedste service, det største udvalg af batterier, forsvarlig forsendelse af dit nye batteri og da vi har eget lager, kan vi give dag-til-dag levering, hvis du bestiller dit batteri inden kl. 16.00 man-torsdag og inden klokken 15.00 på fredage.

Så find og bestil dit nye batteri i dag og du vil modtage det allerede i morgen.

Vis reservedels numre

Andres erfaringer hos Datamarked.dk

Fik vare med fejl, men fik sublim hjælp.

Bestilte en ny LCD skærm til Ipad1. På intet tidspunkt gør de opmærksom på, at det er en brugt del jeg køber. Jeg har fået den til at virke, men der er en lys-kontrast plet i det ene hjørne. Ligeledes har skærmen fedtfingre som kan ses. Jeg tør ikke trykke for hårdt med rensekluden, så jeg kan ikke få dem væk.Der er sikkert mange gode grunde til at bruge originale brugte dele i stedet for nye uoriginale dele. Men så gør dog opmærksom på det! Jeg har givet 599,- for en brugt del der tilmed har en fejl, omendt lille, men troede at jeg købte en ny del. Det er lidt som hestekød i oksekødet -)Opdatering Blev lige ringet op, og jeg får hjælp mht varen. Det var en beklagelig fejl. det kan ske, og jeg har fået det som jeg ønskede. Så kun en ting at sige.....Super service!!

Michael Esbensen