0 Til kurven

Brugt 13" MacBook

Ønsker du at få fat på en brugt 13" MacBook, kan du hos Datamarked finde et stort og bredt udvalg af disse. Vi forhandler brugte 13" MacBook i flere forskellige modeller – og til priser, som er væsentligt lavere end det, som tilsvarende produkter ville koste fra ny.

Tag et kig på vores spændende udvalg af brugte 13" MacBooks her på siden og find lige netop den model som passer bedst til dig og dine behov. Billige brugte 13" MacBook som er refurbished, dvs. brugte, men renoverede og testet. Alle bliver grundigt renset på vores værksted.

Vores brugte MacBook 13"s leveres med 1 års garanti og 14 dages fortrydelsesret. Vi garanterer at den modtage brugte MacBook 13" er nyinstalleret og klar til brug ved levering.

Har du brug for hjælp til at finde din næste Mac?
Så kan du med fordel læse vores PC Guide, der giver dig et par gode råd med på vejen:  PC Guide - Find den rigtige computer til dit behov

Har du styr på hvilken stand din genbrugte MacBook skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori på nuværende tidspunkt

Funktioner

  • Lille, kompakt, kraftfuld.
    Hver komponent i 13" MacBook er omhyggeligt designet til at få maksimal ydeevne, også selvom computeren er super let. 13" MacBook har en effektiv processor, der kun bruger en lille mængde strøm.
  • Et tastatur raffineret for bedre praktisk oplevelse.
    Apple MacBook 13" har et behageligt tastatur i fuld størrelse, der er perfekt til enhver opgave.
  • Tilslut trådløs, uanset hvor du befinder dig.
    13" MacBook er designet med fokus på trådløse funktioner, så slipper du for kabelrod.

Få en kvalitetssikret, brugt 13" MacBook her

Når man køber brugt, er det naturligvis vigtigt at sikre sig, at produktet er 100% intakt og fejlfrit. Datamarked har kvalitetssikret samtlige af de forskellige typer af brugte 13" MacBooks, som vi forhandler her på siden, så du som kunde altid trygt kan vælge at gøre dit køb af en brugt 13" MacBook hos os. Alle produkter, som vi forhandler brugt, har vi, forinden de er blevet lagt på webshoppen, sørger for nøje at kvalitetstjekke for at sikre, at de er 100% i orden. Dette er din sikkerhed for at få et solidt og velfungerende produkt, når du handler brugt gennem Datamarked.

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.