PRIVAT | ERHVERV


Står jeres virksomhed overfor at skulle udskifte IT-udstyr? Så ved du også at det kan være dyrt at investere i IT-udstyr, både økonomisk, men også for miljøet. Hvorfor ikke spare penge på jeres IT-budget og investere i noget af det IT-udstyr, som allerede er produceret?

Datamarked ApS er en danskejet virksomhed i hurtig vækst. Vi har et stort udvalg af kendte mærker, som Apple, HP, Lenovo og Dell. Udstyret har tidligere gjort et godt stykke arbejde hos andre europæiske virksomheder. Nu er produkterne testet og klargjort og igen parate til at yde en 100% effektiv indsats - blot til en noget lavere pris!

Vi giver naturligvis 1 års garanti og 24 mdr. reklamationsret, samt 14 dages fuld returret. Det er jeres sikkerhed for at alt er i orden! Ønskes der yderligere sikkerhed, er der mulighed for at tilkøbe en udvidet garantiordning.

Claus og Lasse sidder klar ved telefonen, så kontakt dem allerede i dag. Så finder vi sammen en skræddersyet løsning, der passer til jeres behov. Du er naturligvis også velkommen til at sende en mail til erhverv@datamarked.dk.


 
Claus Sørensen

Key Account Manager
cls@datamarked.dk
Tlf. dir.: +45 30 15 31 40Lasse Bjørnstrup

Key Account Manager
lb@datamarked.dk
Tlf. dir.: +45 71 71 79 43


Vi opkøber også gerne jeres gamle IT-udstyr.

Har jeres virksomhed brugt IT-udstyr på lager, der ikke anvendes mere? Hvis I sælger jeres udstyr i god tid kan I både tjene penge og samtidig skåne miljøet. Vi kommer gerne med et tilbud på jeres brugte IT-udstyr.


Hos Datamarked opkøber vi følgende typer af IT-udstyr:

  • Bærbare computere – primært Apple, Lenovo, HP og Dell
  • Stationære computere
  • Computerskærme
  • Apple iPhone, iPad, MacBook og iMac
  • (Også defekte enheder)

Vi gør dog opmærksom på, at vi kun modtager partier af min. 20 enheder (mere end kr. 10.000,00 ekskl. moms). Udstyret må max være 8 år gammelt.


Hvad skal I gøre for at komme af med udstyret?

Send en e-mail til Claus eller Lasse med en kort beskrivelse og en liste over udstyret, så kontakter vi jer. I tilfælde af væsentlig store mængder, kan vi lave aftale om besøg for besigtigelse af jeres brugte udstyr.
Alt opkøbt udstyr bliver testet og renset inden det bliver genbrugt. Såfremt jeres computere indeholder følsomme data, kan vi tilbyde jer at slette jeres harddiske, så de bliver umulige at genskabe.


ErhvervsLogin


Brugernavn:
Password:Automatisk login

Ordrelogin
 

Vi byder alle nye kunder velkomne !
 
Som Erhvervskunde har du/I mulighed for at blive oprettet i vores system, således i blot fremover skal logge ind, og alle data er registreret i vores system. 
 
Som Erhvervskunde vil du/I yderligere kunne opnå en lang række fordele, og vil blive tilknyttet en konsulent, der vil have den daglige kontakt til jer som erhvervskunde.
 

 
Skulle du have spørgsmål eller andet til dette, er du altid velkommen til at kontakte os pr. mail på erhverv@datamarked.dk eller telefon (tlf. 81 81 81 89).
 
Kontakt til Erhvervsafdelingen:
erhverv@datamarked.dk | tlf. 81 81 81 89