ERHVERVSLOGIN

DC Bøsnings reservedels nummer


For at finde den korrekte DC Bøsning til din bærbar kan du søge på DC Bøsningens reservedels nummer hvis du har en IBM / Lenovo bærbar, men har du ikke dette så bedes du sende billede af DC Bøsningen afmonteret og angivelse af computer model til vores mail(salg@datamarked.dk) for at vi kan undersøge hvilken du skal bruge.
Vi leverer DC Bøsninger til din bærbar i høj kvalitet til lav pris. Sammenlign altid din gamle DC Bøsning for at være sikker på, at varen passer. Bemærk: DC Bøsninger kræver lidt teknisk snilde for at montere.
DC Bøsning til din bærbare computer sendes direkte fra eget lager, så vi kan garantere hurtig levering og forsvarlig forsendelse.
Kan du ikke finde DC Bøsningen ud fra reservedelsnummeret, så prøv model søgefunktionen i topbanneret eller kontakt os på salg@datamarked.dk. Vores kundeservice vil med glæde hjælpe dig med at finde den DC bøsning som passer til din bærbar.
Husk, at du altid kan sende den forkerte DC Bøsning retur hvis den ikke passer, så vil vi ombytte det til en DC Bøsning som passer til din bærbare computer.
Reservedels nummer på DC Bøsning til bærbar afmonteret Reservedels nummer på DC Bøsning til bærbar afmonteret
DC bøsning afmonteret for at tage billede af motherboard stik og strømforsynings stikket.

Liste af reservedels nr.