ERHVERVSLOGIN

Case til Tursion tablet


Tursion case til din tablet i høj kvalitet til lavpris. Vores Tursion case er produceret specifikt til Tursion for at passe nøjagtigt. Sammenlign din gamle Tursion case med vores, for at være sikker på at varen er identisk.

For at finde din nye case skal du blot klikke på din Tursion model i listen nedenfor, og derefter vil du blive guidet videre til at finde din nye Tursion case. Hvis du ikke kan finde modellen af din Tursion tablet, så kontakt da venligst vores kundeservice enten på tlf: 70400010 eller på mail: salg@datamarked.dk hvori du skal skrive din tablets producent samt modelnummer (tag evt. et billede af nødvendige oplysninger), så vil vi gøre hvad vi kan for at finde din Tursion case til dig, hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Datamarked får du landets bedste service, den bedste samt originale Tursion case, forsvarlig forsendelse af din nye Tursion case  og da vi har eget lager, kan vi give dag-til-dag levering, hvis du bestiller din case inden kl. 16.00 man-torsdag og inden klokken 15.00 på fredage.

Så køb din nye Tursion case i dag og du vil modtage den allerede i morgen.